Przed seksem oralnym. No cóż to nowość coś czego jeszcze nigdy się dotychczas nie robiło. Niektórzy np. boją się, że nie zadowolą partnera dostatecznie. Innych jeszcze to obrzydza... chociaż nie wiem dlaczego. Inni zaś nie mają tym problemu kiedy robią to pierwszy raz
Wysłany: |27 Sty 2007|, 2007 20:48
Ja nie mam z tym zadnych problemow i zachamowan, bardzo lubie piscic kobiete [przed stosunkiem na wiele sposobow.
Ostatnio duzo sie mowi o tym, ze to nie zdrowe, ze mozna sie tym latwo zarazic.
Mialbym opory przed zrobieniem minety dziewczyny, z ktora uprawiam przypadkowy seks - seks bez zobowiazan.
Kobiecie, z ktora spedzam i spedze cale zycie - bez problemu.
Hahaha xD nie no hehehe wsumie nie ma się z czego smiac ale tego rodzaju pobudzanie kobiety jest bardzo wazne jesli ma dojśc do stosunku ;p wydaje mi sie jezeli bedziesz zachłanny i natarczywy bez gry wstepnej mozesz tego pozałować ;] bo z reguły kazda kobieta uwielbia gre wstępną =] takie coś nazywamy intuicją nie musisz być doświadczony i kozakiem wystarczy odrobine intuicji...
do tego nie ma co skłaniać... jeśli sięchce to się to robi.. a opory miałbym gdyby to była jakaś inna dziewczyna...a nie moja.... :-P mojej to mógłbym zrobić dobrze bez żadnych oporów i od razu... :-D ! więc moim zdaniem to zależy kim jest dla ciebie ta dziewczyna której masz to zrobić... 8-) :!: