Też oglądam:) Cox jest niesamowity, taki złośliwy i w ogóle a to jak jeździ po młodym sprawia, że nie mogę przestać się uśmiechać:) I jeszcze ta jego żona- genialna z nich para:)
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |22 Paź 2008|, 2008 15:39
he he osobiscie kultową postacią dla nie jest Perry Cox to co on czasem potrafi przygadac to poezja Albo momenty jak wkracza do Akcji jego żona Jordan xD uwielbiam ten serial Barbie (eliot) tez jest calkiem okay
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim
Barbie czasem mnie przygnębia Znaczy, momentami jest taka głupiutka, trochę słodka idiotka:) A Turk jest ok- taki wyluzowany i tak lajtowo podchodzi do wszystkiego:D
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
Co do ciecia, to uwielbiam jak próbuje dogryzać JD:) Czasem nachodzą go takie pomysły, że aż słów brak:D I zawsze zachowuje taka śmiertelną powagę nie ważne co właśnie zrobił, no przyznaję poza Cox'em cieć rządzi:) Bo dla mnie jednak Cox rządzi niezmiennie:)
Pięknie powiedziane Tylko momentami szkoda mi JD.. Wszyscy po nim jadą, a on się daje.. Chociaż najlepsze jest to, że chyba nie wie jak nim pomiatają..
Tylko nie rozumiem jak on i Elliot mogli się tyle razy schodzi.. To dla mnie jakaś tragedia- oni razem:) Chociaż oboje są dziwni, tylko, że nigdy im nie wychodzi, więc po co próbują? Ciekawe czy skończą razem..