Kiedyś byłam harcerką.
Dużo się nauczyłam, usamodzielniłam. Dość dobra forma spędzania czasu zwłaszcza na obozach ... latanie po ciemnym lesie w środku nocy. To jest coś!
Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |25 Sty 2007|, 2007 13:51
To witaj w klubie, tyle, że ja nadal jestem w ZHP i planuję nawet założyć swoją drużynkę! A co do obozów, to jest przeżycie i wogóle ci ludzie jacy tam chodzę. To jest coś! :mrgreen:
_________________ "Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w ciągu minuty"
Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.
Powodzenia
Ja niestety z powodów osobistych musiałam odejść. Ale nie żałuję spędzonych lat w tej organizacji ... nawet swojego mundurka nie sprzedałam... za wielki sentyment mam :-D
Bo raczej mnie nie rajcuja jakies nudne mundurki, biwaki i takie tam...
Jakbyś pojechał na jeden biwak to byś zmienił zdanie :-)
To racja... Ja raz poszłem z qumplem na taki mini biwak(kumpel harcerz) i teraz co wakacje gdzieś z nim jeżdze. Ale nie jestem harczerzem, bo nie mam na to czasu...
Ja też byłam Harcerką<w podstawówce> Ech...piosenki , zawsze je lubiłam... i ten dreszczyk przy ich spiewaniu... obozy, wycieczki zawsze były fajne.... różne zabawy:D takie cuś na prawdę, życia uczy... bez rodziców, tylko zdani na siebie i wyższych stopniem;)
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.