Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Ale zmiana...
Autor Wiadomość
Słoninka 
5%

Wysłany: |5 Gru 2006|, 2006 15:14   Ale zmiana...

W naszej klasie jest dziewczyna. W zeszłym roku ona była chyba najniższa w klasie i cicha. Przypominala mi myszkę. W tym roku zaszły w niej ogromne zmiany. Jest najwyższa w klasie. Biust jej urusł. Ubiera się modnie. Mini, bluzki z odkrytym pępkim. Chyba chodzi na solarim. Zachowuje się tak, jakby była ponad nas. Wyglądem przypomina gimnazjalistkę, albo nawet licealistkę. W zeszłym roku się przyjażniłyśmy. Ona chyba o tym nie pamięta. Ech, lubiłam ją, a teraz...
Co można na to poradzić?

hynymyny
[Usunięty]

Wysłany: |6 Gru 2006|, 2006 10:59   

ja tez pamietam swoj okres dojrzewania i buntu, nawet milo to wspominam, albo moge powiedziec ze trwa nawet caly czas. Bo chyba nie wiadomo kiedy ten caly okres dojrzewania sie konczy, caly czas uczymy sie czego porzytecznego :-o a co do tej twojej kolerzanki mysle ze po pewnym czasie jej przejdzie, jak sie domyslam dziewczyna zaczyna sie obracac miedzy starszymi chlopakami i zmienila tak drastycznie i szybko swoj wyglad poniewaz chce sie im upodobac. Co z tego bedzie niewiadomo. Ja wiem jedno znam duza liczbe ludzi ktora zachowywala sie dziwnie, a po tym jak skonczyli gimnazjum czy tam liceum zmienili sie o 180 stopni. Wiec niepowinnas zrywac kontaktow z ta klerzanka ale powinnaś na nią uważać zeby ci zadnego psikusa nie zrobila.

Słoninka 
5%

Wysłany: |17 Gru 2006|, 2006 10:59   

Och, ja ją tak lubiłam. Ona mnie też. Wiem to. To chyba niemożliwe, żeby tak po prostu zapomniała o tym co nas...łączyło?

Dodatek nadzwyczjny: ONA wylewa na siebie chyba flakon perfum. Nosi tipsy. Ma BARDZO widoczny makijaż. Słowem: jest swoim przeciwieństwem z zeszłego roku.

Słoninka 
5%

Wysłany: |17 Gru 2006|, 2006 12:37   

Dostała uwagę, wzywano rodziców... Nic nie pomogło... Teraz nauczyciele dali spokój...

hynymyny
[Usunięty]

Wysłany: |17 Gru 2006|, 2006 13:31   

Jak ci nauczyciele szybko sie poddaja. I jak oni maja wpłynać na ucznia jezeli nie radza sobie z tak prostymi rzeczami.

diiirt 
5%

Wysłany: |20 Gru 2006|, 2006 21:30   

to w podstawówce, tak?
w podstawówce to nikt nawet nie myślał o jakimkolwiek malowaniu włosów, czy nieodpowiednim ubiorze. Po prostu nikt na to nie zwracał uwagi. [ehh ja lubiłam w zimie nosić do szkoły mój sweterek z Mikołajem ;) ]. Ja nie wiem co się teraz dzieje xD.

KsIęŻnIcZkA:D 
70%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent
Pomogła: 2 razy
Wysłany: |24 Lut 2007|, 2007 00:52   

Ja tam nie pamiętam swoich latek w podstawówce - wiem że niektórzy nauczyciele nas piłowali, miałam koleżanke EWELINE która o wszystko beczała i wszyscy się z niej śmiali, a ja jej dokuczałam cały czas, robiłam z siebie gwaizde - ale to była chyba 5 lub 6;p i rózne glupie rzeczy;) dziś jestem dojrzalsza i nie do poznania:D LOL;p

:mrgreen:

karola5786 
60%

Jestem ...: sąbą ? ;p
Wysłany: |25 Lut 2007|, 2007 21:25   

nagusek napisał/a:
Radzę być ostrożnym, przy utrzymywaniu kontaktów z takimi osobami.

Może się do ciebie zwrócić o ponowną przyjaźń... no ale... może cie wykorzystać w z pewnością jakiś banalny sposób... takie sa uroki bycia taką jak ona... pewno uważa się za naj i debeściarke waszego rocznika.... zapewne się zmieni... ale kto tam wie... poczekaj jak sobie o tobie przypomni.. wtedy to ty możesz ją odrzucić...
;-)

Ja w podstawówce tez nie myślałam, o tym, żeby jakoś superancko wyglądać... zadne makijaże ani nic in da stajla.. miałam za ładniutką buxke, żeby sobie ją niszczyc.. co poniektóre to robiły ;-) ja nawet wtedy o chłopaku, całowaniu....sexie nie myślałam coby było gdyby :D hehe:] raczej zabawy prawdziwe przyjaźnie i szkoła w głowie :) ;-)
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.

dolorismachina 
35%

Jestem ...: Smerfem Marudą
Wysłany: |26 Mar 2007|, 2007 17:17   

masz rację nagusek. Mi kiedyś groził ośrodek bo trochę mi się stoczyło. mam tam znajomego. Paskudna rzecz :-(

Toldo
0%

Jestem ...: Toldo i starczy
Wysłany: |20 Lis 2007|, 2007 21:20   

dolorismachina napisał/a:
Mnie kiedyś groził ośrodek bo trochę mi się stoczyło.
Mnie to grożą przy każdej wizycie, ale ciocia ma znajomości i mówiła, że musiałbym ostro przeskrobać, żeby mnie wzięli.
dolorismachina napisał/a:
Paskudna rzecz :-(

A jak.

//zapraszam do tematu Błędy w pisowni.

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Zmiana szkoły...? hiszpan92 Szkoła średnia/ Maturzyści 12 |23 Cze 2009|, 2009 14:23
hiszpan92
Brak nowych postów Zmiana koloru linkow... jamro Propozycje/sugestie 3 |1 Lut 2007|, 2007 18:24
jamro
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi zmiana nazwy działu Używki KamilGT Propozycje/sugestie 3 |30 Gru 2006|, 2006 22:56
Gość
Brak nowych postów [ Ankieta ] Przechodzimy na phpbb3 // zmiana szat... hynymyny Ogłoszenia i Regulamin 5 |12 Paź 2008|, 2008 14:09
Gość

Odpowiedz do tematu