Wysłany: |18 Lut 2007|, 2007 01:20 Golenie i Depilacja
heh, skoro panowie, to i ja założę taki temat ;-)
Well...
Czy depilowałyście sobie plastrami nogi, pachy a może miejsca intymne?
Może wolicie golarki takie normalne tj.gilete <czy jak to tam sie pisze>
Ja tylko nogi... i bardzo przyjemne uczucie mieć tak gładkie przez długi czas:) tylko gorszy ból jak się zrywa plastry ;-)
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Ostatnio zmieniony przez karola5786 |21 Lut 2007|, 2007 16:13, w całości zmieniany 1 raz
po jakim czasie trzeba ponownie golić nogi po wosku? ja zawsze maszynkami ale kiedyś próbowałam depilatorem ale to za bardzo boli chociaż jest skuteczne ale po pewnym czasie się przyzwyczaja
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
hmm... no w sumie jak sobie woskiem plastrami zedrzesz.. n to masz na jakiś czas spokuj..lepiej niz golarką.. bo tym to ja w wakacje codzień sobie goliłam:] bo mni enawet najmniejsze włoski dra żniły :-/ bo to takie ostre....
a po wosku...no to... czekasz az znowu ci odrosną do takich aż sobie znowu plastry przyłożysz...... w sumie głupio nosic tak na nogach włosy....:/ tylko w zime sobie pozwalam na dłuższe niegolenie..najdłużej tydzien bo raz w tyg. mam wuef
Na nogach depilatorem ... czy tak boli? Można się przyzwyczaić.. za pierwszym razem było okropnie. A pachy i miejsca intymne gole jednorazówkami.
Plastrów jeszcze nie próbowałam ... może kiedyś.
w każdym sklepie...zn:] ofcors supermarkety na kosmetykach... i drogerie... take kosmetyczne sklepy.
W tv widziałam jak dali jakieś 20 babek do depilacji bikini.... wszystkim woskiem..uu.. darły się jak zdzierały im to hehe:] a ja zastanawiałam się czy sobie tak nie zrobić.. ale boję się bo skra tam delikatna...well.. heh ;-)
nogi no plastrami :-P czytaj dokładnie... :-P bo reszty woskiem to się obawiam...
[ Dodano: 2007-02-18, 19:10 ]
przecież jest w temacie że "plastrami" więc napisałam że plastrami tylko nogi. a reszta golarkami.
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |18 Lut 2007|, 2007 22:33
PRóbowałam kiedyś plastrów ale jakoś nie polubiłam tej metody - dlatego wybrałam poprostu golarkę - chcę spróbować depilatora - no więc zaliczyłam już nogi, pachy, miejsca intymne a kiedyś nawet ręce dla próby :lol: ale w Ameryce to akurat norma ;-)
:mrgreen: