Wysłany: |13 Lip 2008|, 2008 15:15 jak sie uczesać ?
Wiec tak za parę dni jest dyskoteka a ja nie wiem co sie uczesać czy zrobić sobie loki czy wyprostować włosy (ja mam włosy lekko falowane i jak zawsze przed dyska wyprostuje to w trakcie dyski włosy są falowane i takie brzydkie ;. ) i jeszcze chłopak który mi sie podoba niedawno na fotce.pl w wymarzonym partnerze miał ze jak tu pomarzyć to dziewczyna z prostymi włosami itp . teraz już nie ma tylko ma ze fajnie jak by sie znalazła (on zawsze jest na tej dysce..) ... jak Wy byście sie uczesały na moim miejscu ? z góry dzięki za odp . :*:*
Nadziejka89 [Usunięty]
Wysłany: |13 Lip 2008|, 2008 15:32
Najlepiej, jak zostawisz takie, jakie są.
Możesz je spiąć np. klamrą.
TaluŚ napisał/a:
i jeszcze chłopak który mi sie podoba niedawno na fotce.pl w wymarzonym partnerze miał ze jak tu pomarzyć to dziewczyna z prostymi włosami itp . teraz już nie ma tylko ma ze fajnie jak by sie znalazła
Faktycznie, bardzo inteligentne i dojrzałe podejście.
Jeżeli chcesz aby zwrócił na Ciebie uwagę, to samo uczesanie nie wystarczy.
Rzeczywiście Nadziejka89 ma racje, lepiej iść w swoich naturalnych włosach.
Tak, chłopak zakocha się w tobie nie dlatego jaka jesteś tylko ze względu na twoje włosy.
mi sie najbardziej podaba jeżeli dziewczyna ma rozpuszczone proste, długie włosy(inne tez nie są złe bo tej może byc lepiej w lokach a tej w kucyk) ale oczywiście w pełni naturalne(tak jak makijaż nie moze mić 20 warstw ) i tak jak tu piszecie
Ostatecznie mozesz sie zgolic na 0;) i juz nie bedziesz miec zadnego problemu Nie no żarcik;p
Zadaj sobie samej pytanie w których włosach najbardziej się podobasz ?
Prostych, falowanych czy jakiś innych? Nie zwracaj uwagi na chłopka Jemu spodobasz się napewno;p A jak nie to nie jest warty Ciebie
Pamietaj o jednym najpiekniejsze w Kobiecie jest naturalnosc ;d