Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |10 Kwi 2007|, 2007 16:07 Rajstopy
Drogie Panie,
Do czego zakłądacie rajstopy?
Jakie najchętniej?
Gładkie czy ze wzorkiem? Kolorowe czy też może zwykle czarne/cieliste?
Standardowe na pas albo może biodrówki?
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
jak już zakładam to brązowe do mundurka, jak na jakieś okazje poza szkolne to czarne albo takie czarne ze wzorkiem. poza tym nie lubię rajstop aczkolwiek bez nich do spódnicy nie da rady.
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |28 Kwi 2007|, 2007 10:57
Najczęściej nosze czarne, bez wzorków(nie cierpię wzorków ).
Zakładam je wtedy gdy natchnie mnie na założenie spódniczki a jest za zimno na dworku, żeby ich sobie oszczędzić.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Rzadko noszę rajstopy, ponieważ nie chodze w spódnicy, bo jest mi niewygodnie xD.
A jeśli już musze założyć rajstopy do spódnicy np. to najczęściej są to brązowe.
Czarnych i wzorzastych nie lubię.
Rajstopy noszę rzadko, ponieważ zakładam je tylko wtedy, gdy mam na sobie spódnicę. Z reguły są one gładkie cieliste, czasami czarne lub granatowe. Zależy co pasuje. Ogólnie bardzo nie lubię ich nosić. Są niewygodnie i łatwo puszczają w nich oczka, co jest krępujące w sytuacjach, gdy nie można ich przebrać.
_________________ Ludzie, z daleka od nas! Łatwo się skaleczyć każdym z nas jak kawałkiem stłuczonego lustra!
Rajstopy ?! To nie dla mnie ! Czuję sie w nich niewygodnie, chociaż czasami musze je założyć na jakiś aplem do spódniczki albo coś, ale tak to nie chodze w rajstopach. Spódniczki nosze tylko latem
Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju ;D
Wysłany: |26 Lip 2008|, 2008 15:44
Zwykle zakładam czarne albo cieliste. Podobają mi się czasem, jak ktoś ma ubrane rajstopy koloru czerwonego, czy zielonego, ale tylko wtedy gdy to pasuje do ubioru. Mam koleżankę, która ma fajny gust i zawsze świetnie dobiera ciuchy i np ona chodzi w takich kolorowych rajstopach ;D jednak ja chyba bym się nie odważyła ;p
Ja często chodzę w spódnicach więc zwykle wiąze się to z zakładaniem rajstop, a nosze różne, zwykłe gładkie, ze wzorkami ale najbardziej lubie kabaretki
_________________ Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą [*]
ja zawszę chodzę w spodniach ,ale jak juz jestem zmuszona założyć spódnicę to zakładam rajstopy cielesne
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.