Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |16 Lut 2008|, 2008 16:50
Pszczolka napisał/a:
Polecam również różne jogurciki do szkoły, zamiast obżerania się 7daysami lub czymś w tym stylu
Codziennie zamiast chleba noszę jogurt naturalny z ziarnami zbóż, albo zwykły i wsypuję muesli I tak mama mi zawsze wciska chleb to daję go koleżance, która zje na pewno xP
Dzięki temu nie czuję się jakaś pełna a najedzona i to nie białym pieczywem tylko jogurtem
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
aby wymodelować i doprowadzić swoje ciało do perfekcji trzeba się nieźle postarać
coś o tym wiem bo pracuje ciągle nad tym i powiem że nie jest łatwo, przede wszystkim bardzo ważna jest systematyka i mobilizacja, codzienny trening i oczywiście dieta
ja osobiście polecam jazdę na rowerku tym bardziej że wiosna się zbliża
Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |17 Mar 2008|, 2008 21:26
kasienka napisał/a:
ja osobiście polecam jazdę na rowerku
Oo tak! To daje niesamowite efekty. Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
Sama nie mogłam uwierzyć, kiedy ją zobaczyłam...
Ale to trzeba mieć silną wolę...
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
Orany... Rewelacja, naprawdę podziwiam dziewczynę! Przyznam szczerze, że fajnie by było mieć taki rowerek stacjonarny... Chociaż jeszcze bardziej mi się marzy ta bieżnia, czy jak to się nazywa Wiecie, o co mi chodzi-do biegania w domu
Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |20 Mar 2008|, 2008 20:33
Pszczolka napisał/a:
Chociaż jeszcze bardziej mi się marzy ta bieżnia, czy jak to się nazywa Wiecie, o co mi chodzi-do biegania w domu
Tak, tak, wiem o co chodzi. Myślę jednak, że większe efekty może przynieść rowerek. Jeżdżąc na nim, automatycznie pracują mięśnie brzucha, natomiast na bieżni raczej o to trudno.
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Oo tak! To daje niesamowite efekty. Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
Sama nie mogłam uwierzyć, kiedy ją zobaczyłam...
Ale to trzeba mieć silną wolę...
jeju a co to była za dieta?
gratulacje dla twojej kuzynki
a może kuzynka stosowała jakieś tabletki na odchudzanie???
ja słyszałam ostatnio że Clarinol CLA firmy Walmark jest bardzo dobry, w połączeniu z dietą i ćwiczeniami ponoć daje duży efekt
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:12
kasienka napisał/a:
a słyszałam ostatnio że Clarinol CLA firmy Walmark jest bardzo dobry, w połączeniu z dietą i ćwiczeniami ponoć daje duży efekt
Może i tak. Ale ja się stosuję do czegoś innego bo po świętach jest i już to przed świętami zaplanowałam
Rano jem dwie kromki chleba WASA i herbatę vitax W szkole jogurt zwykły/do picia/jabłko- obojętnie co, do wyboru W domu obiad, wykluczam ziemniaki i sosy, i wieczorem ewentualnie coś lekkiego, typu znowu jogurt, jabłko, kisiel albo Wasa No i oczywiście ćwiczenia ^^ Czekam na słoneczko, bądź brak ŚNIEGU _._ no i wsiadam na mój kochany rower. A Libra wsiada ze mną i jedziemy na Oświęcim do Pszczoły xDD
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
ja też czekam na pogodę i wsiadam na rower, no mam nadzieje że w końcu pogoda się poprawi bo jak nie to będę biegać na siłownie pojeździć na stacjonarnym no ale nie ma to jak na świeżym powietrzu[/b]
Ja staram sie nie jesc slodyczy ale mi to bardzioej srednio wychodzi i nie jesc po godzinie 18, czekalam az zrobi sie cieplo zebym mogla w koncu wsiasc na moj ukochany rower i w koncu sie doczekalam
_________________ Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą [*]
hmm... trzeba sie dużo ruszać... i zdrowo jeść... i ogólnie być zdrowym..hehe ; )
_________________ "Bo wiara jest jak du.pa,
trzeba ją mieć,
na górze rosną róże,
na dole stoi cieć,
lecz nim na tą górę wejdziesz
dogoni Cię śmierć,
[ bo nie ma prawdy na Ziemi,
nie szukaj jej w niebie,
chcesz zmienić ten świat,
to zacznij od siebie"
Na_pewno sport! Co jak co ,ale nigdzie tak nie schudniecie jak na pływalni! ^^ Wiem bo pływałam parę razy i są nawet efekty! W_ogóle przy pływaniu człowiek spala najwięcej kalorii. Niestety ja mam do basenu daaaaaaaaaaaaleko jakieś godz. jazdy ;/ W_ogóle w drugim mieście koło Poznania ,bo tam mam za darmo.
Ostatnio wymyśliłam że skoro się nudzę to..........będę skakać na skakance! xD Ale nie tak w domu, nie ma gdzie ;3 Chodzi o to że wychodzę gdzieś i biegam ze skakanką - rowerkiem. ^^ Ale nie chodzi tu tylko o samo denne skakanie ,ale i dobrą zabawę i naukę! Jak widzę jak ludzie zawodowo skaczą na skakance ,to muszę powiedzieć że mnie zadziwiają! ^^ Może ja kiedyś też będę tak skakać
A oprócz ruchu to - dieta. Tak, dieta. W wypadku mnie to:
*Ograniczam słodycze - szczególnie czekoladę.
*Ograniczam tłuste jedzenie.
*Jem ryż xD Bo go uwielbiam ^^
*Dużo się ruszam
*I najważniejsze: NIE podjadam podczas filmów i w kinie! Bo wtedy czyha najwięcej kalorii! ! !
Ogólnie ograniczam jedzenie. Jak nie chce mi sie mocno jeść: Nie jem.
Oprócz tego też jeździłam na rowerze - super! Kocham rower! Ale niestety nie mam go i już nie będę go mieć Bo wyjeżdżam do Norwegii Ychh.
A w zimę - snowboard =^.^= KOCHAM <3