Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
[Tylko Panie] Figura
Autor Wiadomość
paulina93 
65%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna.
Pomogła: 3 razy
Wysłany: |16 Lut 2008|, 2008 16:50   

Pszczolka napisał/a:
Polecam również różne jogurciki do szkoły, zamiast obżerania się 7daysami lub czymś w tym stylu

Codziennie zamiast chleba noszę jogurt naturalny z ziarnami zbóż, albo zwykły i wsypuję muesli :] I tak mama mi zawsze wciska chleb to daję go koleżance, która zje na pewno xP
Dzięki temu nie czuję się jakaś pełna a najedzona i to nie białym pieczywem tylko jogurtem :)
♥♥

kasienka
5%

Jestem ...: studentką
Wysłany: |11 Mar 2008|, 2008 23:07   

aby wymodelować i doprowadzić swoje ciało do perfekcji trzeba się nieźle postarać :)
coś o tym wiem bo pracuje ciągle nad tym :P i powiem że nie jest łatwo, przede wszystkim bardzo ważna jest systematyka i mobilizacja, codzienny trening i oczywiście dieta :)
ja osobiście polecam jazdę na rowerku tym bardziej że wiosna się zbliża :oczami:

libra236 
35%

Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |17 Mar 2008|, 2008 21:26   

kasienka napisał/a:
ja osobiście polecam jazdę na rowerku

Oo tak! To daje niesamowite efekty. Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
Sama nie mogłam uwierzyć, kiedy ją zobaczyłam...
Ale to trzeba mieć silną wolę...
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'

Pszczolka 
65%

Jestem ...: bzykiem ;)
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |18 Mar 2008|, 2008 17:10   

libra236 napisał/a:
Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
:orany: Orany... Rewelacja, naprawdę podziwiam dziewczynę! Przyznam szczerze, że fajnie by było mieć taki rowerek stacjonarny... Chociaż jeszcze bardziej mi się marzy ta bieżnia, czy jak to się nazywa :P Wiecie, o co mi chodzi-do biegania w domu :hyhy:

libra236 
35%

Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |20 Mar 2008|, 2008 20:33   

Pszczolka napisał/a:
Chociaż jeszcze bardziej mi się marzy ta bieżnia, czy jak to się nazywa Wiecie, o co mi chodzi-do biegania w domu

Tak, tak, wiem o co chodzi. Myślę jednak, że większe efekty może przynieść rowerek. Jeżdżąc na nim, automatycznie pracują mięśnie brzucha, natomiast na bieżni raczej o to trudno.
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'

kasienka
5%

Wysłany: |25 Mar 2008|, 2008 19:15   

libra236 napisał/a:
kasienka napisał/a:
ja osobiście polecam jazdę na rowerku

Oo tak! To daje niesamowite efekty. Kuzynka jeżdżąc na stacjonarnym rowerku, stosując odpowiednią (wymyślonę przez mamę) dietę przeszła z rozmiaru 44 do 34!
Sama nie mogłam uwierzyć, kiedy ją zobaczyłam...
Ale to trzeba mieć silną wolę...

jeju a co to była za dieta?
gratulacje dla twojej kuzynki :)
a może kuzynka stosowała jakieś tabletki na odchudzanie???
ja słyszałam ostatnio że Clarinol CLA firmy Walmark jest bardzo dobry, w połączeniu z dietą i ćwiczeniami ponoć daje duży efekt :zdziwko:

paulina93 
65%

Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:12   

kasienka napisał/a:
a słyszałam ostatnio że Clarinol CLA firmy Walmark jest bardzo dobry, w połączeniu z dietą i ćwiczeniami ponoć daje duży efekt :zdziwko:

Może i tak. Ale ja się stosuję do czegoś innego bo po świętach jest i już to przed świętami zaplanowałam :P
Rano jem dwie kromki chleba WASA i herbatę vitax :P W szkole jogurt zwykły/do picia/jabłko- obojętnie co, do wyboru :P W domu obiad, wykluczam ziemniaki i sosy, i wieczorem ewentualnie coś lekkiego, typu znowu jogurt, jabłko, kisiel albo Wasa ;) No i oczywiście ćwiczenia ^^ Czekam na słoneczko, bądź brak ŚNIEGU _._ no i wsiadam na mój kochany rower. A Libra wsiada ze mną i jedziemy na Oświęcim do Pszczoły xDD
♥♥

kasienka
5%

Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:33   

ja też czekam na pogodę i wsiadam na rower, no mam nadzieje że w końcu pogoda się poprawi bo jak nie to będę biegać na siłownie pojeździć na stacjonarnym no ale nie ma to jak na świeżym powietrzu[/b]

Fioletowa 
50%

Jestem ...: fajna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |27 Mar 2008|, 2008 20:24   

A ja już jeździłam na rowerze, 2 godziny xp Trochę zamrzłam ale było bardzo fajnie. Pojechałam nad rzekę. No i czuję, że kondycja mi się pogorszyła xp

paulina93 
65%

Wysłany: |23 Kwi 2008|, 2008 21:33   

Taaa, ja też jeździłam i to nie raz już x)) Przebosko było. Rower to jest coś najcudowniejszego na świecie :P
♥♥

shakira 
40%

Jestem ...: sobą
Wysłany: |8 Cze 2008|, 2008 15:51   

Ja staram sie nie jesc slodyczy ale mi to bardzioej srednio wychodzi i nie jesc po godzinie 18, czekalam az zrobi sie cieplo zebym mogla w koncu wsiasc na moj ukochany rower i w koncu sie doczekalam :)

egzystencjalna 
15%

Jestem ...: dziwna... ; )
Wysłany: |10 Cze 2008|, 2008 23:04   

hmm... trzeba sie dużo ruszać... i zdrowo jeść... i ogólnie być zdrowym..hehe ; )
na dole stoi cieć,
lecz nim na tą górę wejdziesz
dogoni Cię śmierć,
[ bo nie ma prawdy na Ziemi,
nie szukaj jej w niebie,
chcesz zmienić ten świat,
to zacznij od siebie"

XqVH 
10%

Jestem ...: zakręcona, chamska ; ]
Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 21:40   

Na_pewno sport! Co jak co ,ale nigdzie tak nie schudniecie jak na pływalni! ^^ Wiem bo pływałam parę razy i są nawet efekty! W_ogóle przy pływaniu człowiek spala najwięcej kalorii. :) Niestety ja mam do basenu daaaaaaaaaaaaleko jakieś godz. jazdy ;/ W_ogóle w drugim mieście koło Poznania ,bo tam mam za darmo. :hyhy:
Ostatnio wymyśliłam że skoro się nudzę to..........będę skakać na skakance! xD Ale nie tak w domu, nie ma gdzie ;3 Chodzi o to że wychodzę gdzieś i biegam ze skakanką - rowerkiem. ^^ Ale nie chodzi tu tylko o samo denne skakanie ,ale i dobrą zabawę i naukę! Jak widzę jak ludzie zawodowo skaczą na skakance ,to muszę powiedzieć że mnie zadziwiają! ^^ Może ja kiedyś też będę tak skakać :hyhy: :P
A oprócz ruchu to - dieta. Tak, dieta. W wypadku mnie to:
*Ograniczam słodycze - szczególnie czekoladę.
*Ograniczam tłuste jedzenie.
*Jem ryż xD Bo go uwielbiam ^^
*Dużo się ruszam ;)
*I najważniejsze: NIE podjadam podczas filmów i w kinie! Bo wtedy czyha najwięcej kalorii! ! !
Ogólnie ograniczam jedzenie. Jak nie chce mi sie mocno jeść: Nie jem. ;)
Oprócz tego też jeździłam na rowerze - super! Kocham rower! Ale niestety nie mam go i już nie będę go mieć :( Bo wyjeżdżam do Norwegii :znudzony: :niepewny: Ychh.
A w zimę - snowboard =^.^= KOCHAM <3 :] :hyhy:

Pozdr. ^^

błędy ortograficzne, literówki /vortex

sra ta ta ta. -.-'

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów [Tylko Panie] EXPRESSSS myszka17a Kobiety 23 |24 Mar 2007|, 2007 20:18
myszka17a
Brak nowych postów [Tylko Panie] Ginekolog Porzeczkowa Kobiety 20 |15 Wrz 2009|, 2009 19:02
Mart
Brak nowych postów [Tylko Panie] Tatoo & Piercing ?... Terim Śmietnik 4 |16 Paź 2007|, 2007 20:10
Terim
Brak nowych postów [ Ankieta ] [Tylko Panie] podpaski Vs tampony sallamandra Kobiety 38 |29 Wrz 2009|, 2009 15:44
gaska
Brak nowych postów [Tylko Panie] Strawberry Week Panna-K. Kobiety 22 |30 Lis 2008|, 2008 10:38
Pszczolka

Odpowiedz do tematu