A może być Ja ogólnie lubię blizny... Nie wiem, czy już tego czasem tutaj nie pisałam, ale lubię blizny, bo są one charakterystyczne, często niepowtarzalne, u każdego człowiek inne
mmm ramiona , dłonie , ręce hehe jak jest odpowiedni facet to każdą cześć ciała ;P
ale tak mam hopla na punkcie ramion i.t.p takich nie za mocno napakowanych ,ale lekko umięśnionych
a blizny popieram wszystkie przedmówczynie są po prostu no hm..są i są..
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |4 Sty 2009|, 2009 00:56
Plecki, ramionka ich widok gdy sciąga z siebie koszulkę i rzuca się na mnie, dotyk przy masażu, uczucie gdy obejmie:) Szyjka-super sie gryzie i obwąchuje. Dłonie oczywiście to skarb. Oczy... jak studnia pełna czekolady, pośladki ma cudowne:P
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...