Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasze osiągnięcia :)
Autor Wiadomość
vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 00:14   

As!cA napisał/a:
esport moim zdaniem nie można nazwać sportem:) Esportu nie można uprawiać... więc nie jest to sportem :) Jeśli grasz w siatkówkę to w nią po prostu grasz :) a jeśli zagrasz sobie w nią w necie, to już nie uprawiasz tej dyscypliny, tylko grasz w gre komputerową :) nie wiem czy napisałam to dostatecznie przejrzyście, ale co tam xD hehe

Nie napisałaś tego dostatecznie przejrzyście :D Grasz w piłkę? grasz... grasz w FIFĘ? grasz ... oby dwie dyscypliny można uprawiać... piłkę nożną oraz eGaming :P
Nie zapominajmy, że są ludzie, którzy na tym zarabiają :P Zawodowcy, eSportowcy ;) DLa mnie jest to sport jak każdy inny :P

Macaco 
80%

Jestem ...: Psychol!
Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 10:09   

No dobra odrobina moich osiągnięc eSportowych ^ ^

http://www.esl.eu/pl/player/1221310/

hynymyny
[Usunięty]

Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 10:18   

To osiągnięcia z soldata ??

Macaco 
80%

Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 10:23   

Tak ; )

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 10:47   

:szok: :szok: :szok: Masakra...o człowieku :D Jesteś pr0 dosłownie...jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich osiągnięć :]

Macaco 
80%

Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 10:50   

to tylko 2,5 roku : D

Mam jeszcze osiągniecia w innych ligach oraz mój klan jest w pierwszej lidze Najpopularniejszej ligi Soldata ^^

Łukasz
[Usunięty]

Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 18:44   

Skoro już tak zbaczamy z tropu "sporty realne" to mógłbym stwierdzić, że dla mnie sportem jest tworzenie stron internetowych i ich zabezpieczanie. Więc wygrałem ogólnopolski konkurs na tworzenie stron internetowych w kategorii do lat 16-tu - Junior.Web ;)

As!cA 
start

Wysłany: |13 Sie 2007|, 2007 22:54   

Moim zdaniem sport to fizyczny wysiłek... a nie klikanie na klawiaturze lub myszce... Więc esport to esport, a sport to sport :) nie mylmy tego:P
www.moje-przemysleniaa.blog.onet.pl
www.swiatwobiektywie91.photoblog.pl

hubinka 
30%

Jestem ...: za długo by opisywać jaka
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |6 Lut 2008|, 2008 22:49   

Moje:
obecnie jestem w I lidze mojego miasta w siatkę. Jeszcze nie było ostatecznego meczu. ale minimalnie ja i moja drużyna możemy być 3 na moje miasto gdzie drużyn takich jak nasza jest ok 50.
Kilka tygodni temu wygrałyśmy z jakimś Lesznem i paroma innymi i tym sposobem byłyśmy 2 na wojewódzkich zawodach.
Wszystko w siatkówce.
A kiedyś w podstawówce wygrałam parę meczy w ping-ponga, które przyczyniły się do zdobycia 1 miejsca w moim mieście. :)

SleepyHolly 
25%

Jestem ...: jogurtem
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |7 Lut 2008|, 2008 18:39   

Ooo, można się chwalić? xD Spoko.
No więc, ostatnimi czasy dostałam się do finału Olimpiady Języka Polskiego dla Szkół Gimnazjalnych (czy coś w ten deseń) - zobaczymy, co będzie dalej, jestem finalistką konkursu Wschód-Zachód (język angielski), na razie uplasowałam się na najwyższym miejscu, ale przede mną najgorsza część tej zabawy - niestety...
Poza tym otrzymałam dwie nagrody aktorskie na festiwalach teatralntych... i osiągnęłam wiele sukcesów z całym zespołem, m. in. pierwsze miejsce na Wojewódzkim Festiwalu Teatrów Młodzieżowych w Nysie
This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.

phqenix 
30%

Jestem ...: nie do przewidzenia......
Wysłany: |8 Lut 2008|, 2008 23:17   

szczerze?? kiedy tylko zaczynam trenowac cokolwek dla zajęcia miejsca w jakimś rankingu to poprostu trae przyjemność jaką ta dana rzecz mi sprawia.... to dla mnie jak włączenie się do wyścigu szczurów... wole trenowac dla siebie, dla zdrowia bez żadnych większych ambicji na manifestacje swoich umiejętności...

Naw_xD 
15%

Jestem ...: [nie]normalna.
Wysłany: |2 Mar 2008|, 2008 21:07   

Kilka wysokich miejsc za biegi na różne dystanse. Dostałam za to dyplomy.
Trzy medale za skok wzwyż. Jeden brązowy i dwa srebrne.
i kilka dyplomów za rzut piłeczką palantową.
:P

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Wasze powiedzonka dycha GadkaSzmatka 10 |11 Lis 2008|, 2008 19:02
Alex
Brak nowych postów Wasze prezenty na 18. Gość GadkaSzmatka 10 |26 Mar 2007|, 2007 16:18
issei
Brak nowych postów Wasze kompy Tyrese Komputer i Internet 28 |10 Kwi 2007|, 2007 15:30
hiszpan92
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Wasze pojazdy... vortex1337 Motoryzacja 5 |26 Mar 2007|, 2007 20:50
Green_Angel
Brak nowych postów Wasze komórki Tyrese Telefonia GSM 83 |17 Lip 2009|, 2009 14:20
dycha

Odpowiedz do tematu