Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
GPS opinie użytkownikow
Autor Wiadomość
Laluna 
10%

Jestem ...: cudowna :)
Wysłany: |6 Gru 2007|, 2007 01:54   GPS opinie użytkownikow

Przymierzam sie do zakupu takiego urzadzonka i chciałabym poznać opinie użytkownikow.
Na jaki model sie zdecydowaliście? Czy jest to osobne urzadzonko czy raczej jedna z funkcji np. palmtopa? w jakich sytuacjach sie sprawdza i czy jest łatwy w obsłudze?
będę wdzięczna za opinie :)

karola5786 
60%

Jestem ...: sąbą ? ;p
Wysłany: |7 Gru 2007|, 2007 13:42   

hmmm wczoraj miałam styczność z taka nawigacją..ale jaki to model i w ogóle tonie mam zielonego pojęcia:D ale przyznam że baaardzo łatwe w obsłudze..... głos ci podpowiada oczywiście za ile i w którą stronę masz skręcić. lajcik.... tylko mnie by po pewnym czasem denerwowało to :]
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.

Laluna 
10%

Jestem ...: cudowna :)
Wysłany: |9 Gru 2007|, 2007 17:19   

no faktycznie moze denerwowac ale taki głos da sie wyłaczyć albo zciszyć. wiec bez paniki.

Hester
15%

Jestem ...: mlody,ambitny sportowiec
Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 08:38   

Wolę korzystać z laptopa i portali geolokalizacyjnych bądź ze zwykłych map papierowych, jeździłem swojego czasu z GPS'em i sprawdzał sie tylko na trasach z miasta do miasta, wewnątrz metropolii przy wszechobecnych remontach prowadził mnie jak chciał dosłownie...

Zdania zaczynamy dużą literą, brak polskich znaków, wyrostki w słowach pochodzenia obcojęzycznego piszemy po znaku ' , GPS to skrót więc wszystkie litery z dużej - BEG

pipi 
start

Jestem ...: sobą
Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 12:48   

Współczesna technika tak ułatwia podrózowanie że niektóre z serwisów są w stanie obliczyć ile zużyjesz benzyny na przejazd. Co prawda z czasem przejazdu jest jeszcze problem bo czasem są korki więc tu złośliwość jeszcze dominuje

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 12:57   

GPS...coś pięknego. Ostatni gdy jechałem z kuzynami do Łodzi, cholernie się przydał. Po wgraniu najnowszej automapy, nie było problemów, by dojechać na miejsce...do czasu.
W prostej drodze z Kalisza do Łodzi nie było problemów, od czasu do czasu ostrzegał przed radarem, gdy zachciało się jeść, informował o najbliższej restauracji. Do lotniska, znajdującego się na granicach miasta dojechaliśmy bez najmniejszych kłopotów. Te zaczęły się dopiero, gdy wjechaliśmy do centrum, gdzie było mnóstwo prac drogowych gps po prostu prowadził po swojemu i niejednokrotnie musieliśmy cofać, czy jeszcze coś innego. Tyle ode mnie. Był to jakiś Lark czy coś takiego ;P

Kubas
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 14:29   

Tak to prawda.. Piękne urządzenie.. :] Nie znam się, która marka sprawdza się najlepiej w tej dziedzinie, ale dodam że dziecinnie łatwy w obsłudze.. :)

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Mapa użytkowników Lukasz Ogłoszenia i Regulamin 15 |2 Lip 2008|, 2008 08:14
Lukasz
Brak nowych postów Witam, czyli przedstawianie się użytk... Eter Przedstaw Się :) 17 |2 Wrz 2007|, 2007 13:37
Agusia_93

Odpowiedz do tematu