Przymierzam sie do zakupu takiego urzadzonka i chciałabym poznać opinie użytkownikow.
Na jaki model sie zdecydowaliście? Czy jest to osobne urzadzonko czy raczej jedna z funkcji np. palmtopa? w jakich sytuacjach sie sprawdza i czy jest łatwy w obsłudze?
będę wdzięczna za opinie
hmmm wczoraj miałam styczność z taka nawigacją..ale jaki to model i w ogóle tonie mam zielonego pojęcia:D ale przyznam że baaardzo łatwe w obsłudze..... głos ci podpowiada oczywiście za ile i w którą stronę masz skręcić. lajcik.... tylko mnie by po pewnym czasem denerwowało to
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Wolę korzystać z laptopa i portali geolokalizacyjnych bądź ze zwykłych map papierowych, jeździłem swojego czasu z GPS'em i sprawdzał sie tylko na trasach z miasta do miasta, wewnątrz metropolii przy wszechobecnych remontach prowadził mnie jak chciał dosłownie...
Zdania zaczynamy dużą literą, brak polskich znaków, wyrostki w słowach pochodzenia obcojęzycznego piszemy po znaku ' , GPS to skrót więc wszystkie litery z dużej - BEG
Współczesna technika tak ułatwia podrózowanie że niektóre z serwisów są w stanie obliczyć ile zużyjesz benzyny na przejazd. Co prawda z czasem przejazdu jest jeszcze problem bo czasem są korki więc tu złośliwość jeszcze dominuje
GPS...coś pięknego. Ostatni gdy jechałem z kuzynami do Łodzi, cholernie się przydał. Po wgraniu najnowszej automapy, nie było problemów, by dojechać na miejsce...do czasu.
W prostej drodze z Kalisza do Łodzi nie było problemów, od czasu do czasu ostrzegał przed radarem, gdy zachciało się jeść, informował o najbliższej restauracji. Do lotniska, znajdującego się na granicach miasta dojechaliśmy bez najmniejszych kłopotów. Te zaczęły się dopiero, gdy wjechaliśmy do centrum, gdzie było mnóstwo prac drogowych gps po prostu prowadził po swojemu i niejednokrotnie musieliśmy cofać, czy jeszcze coś innego. Tyle ode mnie. Był to jakiś Lark czy coś takiego ;P
Wysłany: |9 Lip 2008|, 2008 14:29
Tak to prawda.. Piękne urządzenie.. Nie znam się, która marka sprawdza się najlepiej w tej dziedzinie, ale dodam że dziecinnie łatwy w obsłudze..