Zazdroszczę, ja ograniczam i chwilami mnie nosi, stwierdzam, że jestem uzależniona a to kolejny mój nałóg.. Kocham kawę ale ona raczej nie kocha mnie tak bardzo jak bym chciała..
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
Podobnie. Uwielbiam kawę rozpuszczalna z mlekiem. Ostatnio codziennie pije ją po szkole. Nie działa jednak na mnie pobudzająco ;-)
Heh u mnie też nie działa pobudzająco, ale teraz w sumie piję ją tak dla smaku i nie 1 dziennie a co najmniej 3 <mniam>
Na pobudzenie testowałam kiedyś kawę na coca-coli. Jak się da odpowiednio dużo cukru to da się wypić, a z działaniem to różnie..
O takie mieszanki kawa+cola to testowałam jeśli było dużo materiału do nauczenia, chociaż to trochę groźne może być dla organizmu.. zresztą jak chyba każda używka
Gorzka: nie tylko Ty masz taki problem, nie wiem czy to zależy od organizmu czy od tego że organizm już się przyzwyczaił..
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
ja uwielbiam kawę ale taką rozpuszczaną tylko w mleku, bez wody.
Łoo rany... Ależ to słodkie musi być Ale jak Ci smakuje takie coś, to może wypróbuj Nescafe Frappe-bardzo dobre, zwłaszcza w lecie, z gałką lodów śmietankowych http://www.szampan.pl/pro...ro_id=&char_id=
w lipcu pisałem, że czarna kawa śmierdzi i tyle? Jakżeż się myliłem ;D Ostatnio pijam czarną, sypaną kawkę z dodatkiem cukru i mleka, codziennie rano i po przyjściu ze szkoły ;D Stwierdzam, że bez tego, w szkole chodziłbym jak potłuczony
Ja się o kawie już rozpisywać nie będę , zwłaszcza że miałam z piciem kawy spory problem, ale przyznam że teraz napiłabym się takiej sypanej i pachnącej z dodatkiem kardamonu i odrobiną mleka..
dzień bez kawy jest dniem straconym dla mnie... chociaż ostatnio i tak ograniczyłam trochę, bo kawa wypłukuje magnez, teraz zamiast 4-5 kaw dziennie, piję 3-4 + jednego plusssza up z guaraną, też pobudza, a jest zdrowszy