Cześć,
O sobie mogę powiedzieć, że będę szczery do bólu i wielu z Was mogę denerwować. Nie bierzcie wszystkiego, co mówię na serio i nie udawajcie przy mnie "dorosłych".
Mimo powyższego akapitu uważam się za przyjacielską i pomocną osobę. Przekonacie się w praniu. Życzę Wam siły na mnie.
_________________ "Jedna radość przepędza wiele trosk."
O sobie mogę powiedzieć, że będę szczery do bólu i wielu z Was mogę denerwować
groźba , czy wyzwanie ?
Witam
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Radek jestem, miło mi. Miejscowości nie podam, ponieważ postanowiłem, że będę się wypowiadać na tym forum anonimowo. Interesuję się sportami ekstremalnymi i dziennikarstwem.
Jestem ...: jak płynąca rzeka
Wysłany: |17 Paź 2008|, 2008 22:31
No wreszcie się odezwałeś
Już myślałam, że zapomniałeś o koncie.
Miło, miło... Mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas, a i ja polubię to miejsce tak samo mocno jak lubiłam jeszcze w styczniu.
Właśnie kojarzyłem Twój avatar, ale nick mi nie pasował. Zmieniłaś? Ja też mam nadzieję, że się "wbiję" do grupy. Dlaczego Ty też polubisz? Przecież my się praktycznie nie znamy.
Chcę być anonimowy, bo nie chcę, żeby każdy mógł wiedzieć o mnie to, co jest zastrzeżone dla moich przyjaciół.