no wiec co moge o sobie powiedziec.. jestem mala i wredna:> ale bywam mila:) uwielbiam kino i wszystko co z nim zwiazane, lacznie ze szklanym ekranem:) ponadto lubie sporty walki i pilke nozna:) aha i uwielbiam koty:D
co do muzyki to glownie rock:)
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
raczej nie, przynajmniej nie planuje, brakuje mi osob w towarzystwie z ktorymi moge pogadac na niektore tematy, a zwykle po prostu na to czasu nie mam, wiec zamierzam sie tu zadomowic:)
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |13 Paź 2008|, 2008 20:08
Witam
Mam nadzieje ze z nami posiedzisz dłużej niż parę dni
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.