Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak mu dać to do zrozumienia?
Autor Wiadomość
firanka1601 
5%

Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju ;D
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 15:01   Jak mu dać to do zrozumienia?

Pewien czas temu poznałam chłopaka. Spotkaliśmy się dwa razy, dużo gadamy na gg, piszemy sms-y. Oby dwoje chcemy się jeszcze spotkać co mnie cieszy ;D Staje się kimś ważniejszym niż kolegą, czasami mam wrażenie, że ja dla niego też. Jak mam dać mu do zrozumienia, że bardzo, bardzo go lubię i nie chcę żeby był tylko kolegą? :)

xMalinaax 
10%

Jestem ...: zakręcona?xD
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 15:59   

powiedz mu to;DD nie no.. wiem.. to nie jest takie proste.. ale skoro tak dobrze się dogadujecie.. może on też ma taki sam problem;p nie wie jak ci to powiedziec;D może powiedz mu, że masz taki problem, że zalezy ci na pewnym chłopaku ale nie wiesz jak masz mu to powiedziec.. i przy tym (jeżeli to będzie w realu) patrz mu głęboko w oczy i się uśmiechaj;p chyba, że się speszysz;)

linka 
15%

Jestem ...: jaka jestem
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 16:29   

Wszystko zależy od chłopaka i od tego co lubi. Niektórzy wolą, żeby to dziewczyna przejęła inicjatywę, ale są i tacy, którzy uważają, że jak dziewczyna zaczyna pierwsza mówić o uczuciach to jest nachalna. Ja bym jeszcze troszkę poczekała.
Można też jakoś tak manipulować rozmową, żeby to on pierwszy się wygadał, co czuje.

Pszczolka 
65%

Jestem ...: bzykiem ;)
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 17:33   

Jakie gadanie... Tu trzeba przejść do działania ;) Moim zdaniem nie warto zaczynać rozmowy pt. 'wiesz, coraz bardziej mi na tobie zależy i chciałabym, żebyś stał się kimś więcej niż kolegą', no bo jak to brzmi? Ja zawsze używam swojego kobiecego uroku ;) i szczypty kokieterii, aż chłopak mnie pocałuje-np. jak Cię odprowadza po spotkaniu do domu czy do autobusu. Ewentualnie sama możesz go pocałować w policzek na pożegnanie. Powodzenia ;)

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 18:12   

xMalinaax napisał/a:
i przy tym (jeżeli to będzie w realu)

i moje pytanie brzmi...co się stanie, jeżeli to nie będzie Real, a jedynie Tesco? :P

nie wiem, czy powinienem się tu udzielać, bo sam załatwiłem swoją sprawę w beznadziejny sposób, no ale cóż...w końcu jest pięknie, prawie...ale i tak jest pięknie ;D

Pszczoła tutaj udzieliła Ci takiej rady, a nie innej...no cóż. Jeżeli trafiłaś na chłopaka, który niekoniecznie jest śmiały i odważny, to na pocałunek będziesz czekać i czekać ;p Albo mu to powiedz, albo przejmuj od razu inicjatywę...bo nie wiesz, co on tak naprawdę ma w głowie ;p Jeżeli już mu wszystko powiesz, to jakoś powinno to do niego dojść i sam zacznie robić takie, a nie inne rzeczy...się nie przestrasz tylko haha ;D

Albo...rozwiązanie alternatywne. Upij go, albo sama wypij 'setkę' na odwagę i jakoś pójdzie. Skutki są różne...u mnie na początku nie wyszło hahaha ;D

Życzę powodzenia ;)

hiszpan92 
80%

Jestem ...: Piękny.
Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 21:26   

vortex1337 napisał/a:
Albo...rozwiązanie alternatywne. Upij go, albo sama wypij 'setkę' na odwagę i jakoś pójdzie.

O, to jest dobry sposób. Po kielichu, panie Zdzichu i jedziesz z koksem. Od razu Ci łatwiej pójdzie. Tylko nie przesadzaj, co by dzieci z tego nie było po trzecim spotkaniu. xD

xMalinaax 
10%

Wysłany: |5 Sty 2009|, 2009 21:31   

vortex1337 napisał/a:
i moje pytanie brzmi...co się stanie, jeżeli to nie będzie Real, a jedynie Tesco?

haha:D

nie no wieesz..xD według mego skromnego zdania, jeżeli ty weźmiesz sprawe w swoje ręce, to wyjdziesz na pewną siebie laskę;D znaczy odważną etc;)

vortex1337 napisał/a:
Albo...rozwiązanie alternatywne. Upij go, albo sama wypij 'setkę' na odwagę i jakoś pójdzie. Skutki są różne...u mnie na początku nie wyszło hahaha ;D

świetne;D też dobry sposób;D będę musiała pocwiczyc;p

dolorismachina 
35%

Jestem ...: Smerfem Marudą
Wysłany: |11 Sty 2009|, 2009 22:58   

Z tą setką to bym był ostrożny. Czasem setka może się przerodzić w 0,5 litra i może być niewesoło. Ja bym po prosty powiedział co myślę. Jeśli on czuje to sam, nie powinno być problemu. Jeśli zareaguje w dziwny sposób, znaczy, że g***o dla niego znaczysz za przeproszeniem ;)

xMalinaax 
10%

Wysłany: |12 Sty 2009|, 2009 19:04   

dolorismachina napisał/a:
znaczy, że g***o dla niego znaczysz za przeproszeniem

i nie jest ciebie wart:)

mlodzieniaszek
5%

Jestem ...: leniem :)
Wysłany: |14 Sty 2009|, 2009 16:03   

No chyba jednak najlepiej jest powiedzieć prosto z mostu co i jak :) Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i nie patyczkować się :)
Pozwodzenia

Alex 
45%

Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |17 Sty 2009|, 2009 13:13   

vortex1337 napisał/a:

skutki picia wódki :D ale zawsze idzie sie do przodu a nie stoi w miejscu :D

radzę Ci jednak abyś nie waliła mu z grubej rury że Ci zalezy bo zwieje umówcie się i odwal sie tak ze mu oczy z orbit wyjdą :D

Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim

Odpowiedz do tematu