Wysłany: |7 Gru 2007|, 2007 17:05 JAK POZNAĆ I ZAUROCZYĆ WYBRANKĘ ŻYCIA?
Jak poznać i zauroczyć wybrankę życia? - czekam na pomoc.
_________________ Niech żyje każdy,który dzisiaj śmiał się z czegoś tak,że prawie się popłakał,bo to jest najszerszy śmiech.Życzę Ci żeby było tak codziennie ! Uśmiech proszę ! :-)
Jestem ...: za długo by opisywać jaka Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 193
Wysłany: |13 Sty 2008|, 2008 12:26
Jeśli jesteś zdesperowany
Najlepiej moim zdaniem wśród przyjaciół
tam poznasz kogoś odpowiedniego.
Jak zauroczyć?
Bądź sobą.
To pomaga. Nie udawaj nikogo nie wstydź się an nic podobnego
może nie pokocha Cię od razu
ale z czasem powinna;)
_________________ 'If you're what you say you are a superstar'
trzeba czekać, innej rady nie ma, miłość kiedyś sama przyjdzie, a na razie tak jak inni radzę ci się trochę pouczyć, bo dziewczyny w dużym stopniu lubią chłopaków inteligentnych
trykpa napisał/a:
jak zauroczyć
eh jeśli już jakąś poznasz to najlepiej żebyś był sobą bo jeśli szukasz" wybranki życia" to na dłużą metę udając kogoś innego nie wytrzymasz:)
_________________ Śmiejcie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z Was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
chłopczyku do ksiazek, a nie do szukania " wybranki zycia "
Heh, dobre
Ale przede wszystkim: nie śpiesz się. Nic na siłe.
Weżmiesz pierwszą lepszą bo będziesz nastawiony że ona to miłośc Twojego życia a po chwili ją rzucisz. I tak w kółko....
W tłoku możesz przegapić tę jedyną, najlepszą ) I złamać mnóstwo serc.
Ale kiczowato wyszło. Ja bym się na waszym miejscu popłakała.... ze śmiechu x))
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |20 Sty 2008|, 2008 10:14
Dziewczyny uwielbiają cierpliwych chłopaków. Wtedy mają poczucie, że nie chodzi facetowi tylko o jej ciało ale o coś więcej i są gotowi czekać:)
Najlepiej stać się jej przyjacielem
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Jestem ...: nie do przewidzenia......
Wysłany: |20 Sty 2008|, 2008 22:01
sallamandra napisał/a:
Najlepiej stać się jej przyjacielem
teoretycznie tak.... tylko w kazdym przypadku jest inaczej inni sa najpierw przyjaciółmi a inni dopiero sie nimi stają w trakcie trwania związku....... człowieku masz 15 lat...... tak na serio to się zajmij nauką i przygotowaniem do egzaminu gimnazjalnego coby sie do dobrej szkoły dostać... i przestań sie podddawać masmedialnej i współczesnej popkulturowej nagonce ze "musisz" kogoś mieć..... potrenuj zamiast tego coś co sie nazywa cierpliwośc, wyrozumiałość, próba zrozumienia drugiego..... to sie naprawde przydaje...... inaczej kierując sie tylko tym co jest modne etc etc. mozesz zrobić krzywde komuś i sobie.....
uczucie przyjdzie samo w swoim czasie niema sensu go szukać na siłe.....
_________________ ŻYCIE JEST PIĘKNE.... powiedział prosiaczek i rzucił sie w przepaść
He, he piszecie: "bądź sobą".
Jestem sobą, zachowuję się normalnie jak zawsze, zawsze pożartuję, zawsze zagadam, jestem w bardzo dobrych stosunkach z dziewczynami, ale..
Jakoś się nie klei...
Zamiast dziewczyn, lepią się do mnie ( baz obrazy dla nikogo ) jakieś małolaty
I co tu robić??
/Literówki! Przed przecinkiem, kropką nie stawiamy spacji!
_________________ Niech żyje każdy,który dzisiaj śmiał się z czegoś tak,że prawie się popłakał,bo to jest najszerszy śmiech.Życzę Ci żeby było tak codziennie ! Uśmiech proszę ! :-)
Jestem ...: za długo by opisywać jaka Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 193
Wysłany: |21 Sty 2008|, 2008 14:41
Może po prostu nie jesteś dojrzały w oczach tych na których Ci zależy.
Co tu robić...
hmmm moim zdaniem po prostu pokaż, że jednak jesteś dojrzały i że potrafisz zachować spokój wtedy, kiedy trzeba
_________________ 'If you're what you say you are a superstar'