Nie przeszkadza mi, kiedy zakochani id± przytuleni czy dadz± sobie buzi (mam na my¶li cmok) w miejscu publicznym, ale "co za du¿o to niezdrowo" - i tak na przyk³ad nie tolerujê zakochanych, którzy ca³uj± siê namiêtnie w knajpach, robi±c przerwê na papierosa, po czym znów powrót do "przyssania siê" (czego ostatnio musia³am byæ ¶wiadkiem przez 1,5 godziny...)
_________________ - How old are you?
- Seventeen.
- How long have you been seventeen?
- A while.
- Are you scared?
- Only of losing You.
Niech sobie okazuj±, ale z umiarem. Na przyk³ad dzisiaj jecha³em metrem i jaka¶ para przez 30 minut miêtoli³a siê namiêtnie bez przerwy. A ja na to musia³em patrzeæ
_________________ Ka¿dy wie, ¿e czego¶ nie da siê zrobiæ. A¿ pojawia siê kto¶ kto tego nie wie, i robi to. - Albert Einstein
Jestem ...: mieszank± wybuchow±:)
Wys³any: |17 Wrz 2009|, 2009 15:35
ja rozumiem drobne poca³unki i przytulanie ale takie migdolenie tez mi przeszkadza fajnie ¿e s± zakochani i w ogóle ale takie sceny niech zachowaj± na momenty sam na sam w ustronnym miejscu:) a ju¿ nie znosze kiedy pary ca³uj± siê namiêtnie w restauracjach, gdzie dooko³a ludzie spo¿ywaj± jedzonko...to ju¿ przesada na maxa....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach