Wysłany: |22 Gru 2007|, 2007 01:12 Poradzcie Cos :/
Witam
Jest to moj pierwszy post ale mam pewnien problem ;/
Mianowicie z moja dziewczyny tak jakby udajemy ze uprawiamy seks tzn robimy to poprostu w ubraniach. No i jezeli ja leze na niej, robie to co do mnie nalezy to dochodzi u mnie do wytrysku no i potem mokro i ogolnie;/ No i pytanie co zalozyc zamiast prezerwatywy ?? Dlaczego zamiast prezerwatywy ?? Dlatego ze ja mam 16 a moja dziewczyna 15 lat i dziwne tak isc gdzies kupic prezerwatywy A najgrosze jest to ze to jest male miasteczko i kazdy wszystkich zna wiec od razu by sie wydalo ;/ Pomozcie prosze
No ale my nie chcemy ttego robic jeszcze bo jestesmy za mlodzi Przynjamniej my tak sadzimy i mamy wspolne zdanie Ale tutaj juz nie chodzi o piperzenie w ubraniach tylko czy mozna czyms zastapic prezerwatywe ??
Yyy... Wiesz, nie za bardzo wiem, co napisać, gdy ktoś pisze, że 'robimy to tak jakby, tylko przez ubranie'. Po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić, a co za tym idzie, chyba nie potrafię podać jakichś informacji na ten temat... Może więcej szczegółów? Czy chodzi Ci o uczucie dyskomfortu, gdy dochodzi do wytrysku? Ja nie znam innych sposobów na to, jak prezerwatywa.
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |22 Gru 2007|, 2007 10:48
hiszpan92 napisał/a:
No ja przepraszam, ale od kiedy pieprzy sie w ubraniach?...
heh a moze chodzi mu o petting albo cos w tym stylu
hiszpan92 napisał/a:
Worek se Pan załóż.
to było mocne
A co do tematu...to sie wybierzcie za miasteczko swoje do większego jakiegoś i tam kupcie...
Nie za młodzi jestescie na takie sprawy? Do ksiazek, a nie do seksu.
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |23 Gru 2007|, 2007 13:18
Strasznie dziwi mnie forma waszego seksu. Ale szukasz pomocy wiec ci powiem. Przez ubranie twoje i jej nawet po wytrysku nie będzie zapłodnienia a skoro nie chcecie tego robić nago to po co wam zabezpieczenie typu prezerwatywa lub inne?
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
skanerzdrukarką [Usunięty]
Wysłany: |23 Gru 2007|, 2007 14:13
sallamandra napisał/a:
to po co wam zabezpieczenie typu prezerwatywa lub inne
Bo mu przeszkadza, że potem ma mokro...
ŁePeK napisał/a:
tak jakby udajemy ze uprawiamy seks tzn robimy to poprostu w ubraniach
Dojrzałość tych pieszczot świadczy o waszym przygotowaniu do rozpoczęcia życia seksualnego.
ŁePeK napisał/a:
Pomozcie prosze
Jedyne wyjście, jakie w waszym przypadku widzę, to zakończenie tej farsy i odczekanie kilku lat, aż zrozumiecie, jakie głupoty wyprawiacie.
Poleciało kilka naprawdę mocnych tekstów xD Coś za coś, jeśli chcecie 'tego czegoś' (bo w końcu do seksu to się chyba nie ma tak do końca, na pewno xD) to co się innymi przejmujecie, skoro jesteście tacy niby-odpowiedzialni, że robicie to przez ubranie, to przyjmijcie na siebie to, co to za tym niesie. Idzie o to, że opinia ludzka umieści was w kategorii 'gówniane smarkacze'? Zdecydujcie się.
Jestem ...: z miasta. Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Posty: 34 Skąd: wracali Litwini?
Wysłany: |19 Mar 2008|, 2008 13:25
Nie rozumiem waszego problemu i nasmiewania sie. Kazda para sie piesci jak lubi, wasza krytyka jest dosc idiotyczna.
Pomysl ze slipami nie jest zly, ale moim zdaniem dlugo tak nie pociagniecie. Moze rozwazcie bardziej smiale formy pettingu? Rozumiem, ze nie czujecie sie gotowi na sex (i bardzo dobrze w tym wieku), ale moze za jakis czas wprowadzicie np seks oralny? Albo niech cie dziewczyna rozbierze i wykona reczna robote...
_________________ "Nie zgadzam sie, by w ten sposob zniewazac burzujow. Jak popatrzec z bliska - to autentyczni obywatele swiata."