Jestem ...: marionetką na wietrze
Wysłany: |5 Lis 2008|, 2008 08:59
Ja myślę, że konkurencja będzie wielka, info zapewne coś w sobie ma i coś utajnionego, trzeba to tylko znaleźć, zresztą już powinno wszystko się zacząć
Ja myślę, że konkurencja będzie wielka, info zapewne coś w sobie ma i coś utajnionego, trzeba to tylko znaleźć, zresztą już powinno wszystko się zacząć
A co takiego może mieć?
Co do konkurencji to myślę, że może to tak na prawdę sami wyolbrzymiamy. W sumie sporo osób grała ale nie wszyscy się rejestrowali itp. Wiele osób o Ucieczce za akademika wie. Ale nie wszyscy ją przeszli. Myślę, że może nie być tak źle.
Może konkurencja jest wyolbrzymiona, a może i nie Przecież jest dużo internautów buszujących w sieci. Sporo osób mogło trafić na konkurs i zagrać w grę tak po prostu dla relaksu.
Ale na pewno nie wszyscy dopełnili wszystkich warunków regulaminu. Nie pamiętam czy było tam coś o pełnoletności. A pamiętam, że na shoutboxie było sporo dzieciaków, którzy szukali odpowiedzi. Ucieczka ma dla nas jeszcze wiele niespodzianek coś czuję.
Szczęściarz. Ja na braciaka liczyć nie mogę. Starałam się przejść to jak najszybciej, ale chyba liczyło się kto najszybciej przeszedł od rozpoczęcia tego etapu. Swoją drogą śmieszny kolor nudlisia wybrała