Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
www.lockerz.com
Autor Wiadomość
Lockerzinvite
5%

Jestem ...: śmieszny, ciekawy świata
Wysłany: |8 Lis 2009|, 2009 18:26   www.lockerz.com

Co to jest Lockerz?
Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu,treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się zeznajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody.

Użytkownicy mogą zakupić szeroką gamę produktów z ubrań, akcesoria, elektronikę, gry, sprzęt sportowy i inne produkty z setek znanych marek. Członkowie mogą również kupować rzeczy związane z muzyką, filmem, sztuką i naklejki.

Jak zdobywać punkty?

1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty.
2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty.
3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów
4. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów

Uwaga!!!

Po zaproszeniu 20 znajomych dołączasz do tzw. Z-List, dostajesz koszulkę Lockerz oraz zdobywasz więcej PTZ:

Za zalogowanie się - 4 PTZ na dzień
Za udzielenie poprawnej odpowiedzi na pytanie - 4 PTZ
Za zaproszenie osoby - 4 PTZ

Nagrody rozpoczynają się już od 35 punktów są to folie ochronne na iphony. Za 100 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole xbox360 oraz playstation 3. Od 150 punktów do 600 możemy zdobyć torebki, suszarki, biżuterie, zegarki, ipody: od ipoda szufle(150 punktów), po przez ipoda nano(300 punktów) aż po ipoda toucha(600 punktów). Dla wytrwałych zbieraczy. za 7500 punktów czeka np. Skuter, a za 3000 punktów 42′ telewizor LCD. Oczywiście to nie wszystko cały spis rzeczy znajduje się na stronie lockerz.com a jest tego sporo więc dla chłopaka jak i dla dziewczyny na pewno coś się znajdzie :)

A więc jak łatwo można przeliczyć już po tygodniu-dwóch, poświęcając po 5 min dziennie możemy zdobyć np. grę.

Jaką mam gwarancje na nagrody?

Stu procentową, jako iż Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

Screeny z nagrodami które dotarły do użytkowników lockerz.com

Wideo z rozpakowywaniem nagród. Oni już dołączyli do elitarnej grupy i dostali swoje nagrody.

http://www.youtube.com/watch?v=fWVIgZiAEzQ
http://www.youtube.com/watch?v=S__zNrerC4w
http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU

Czy nagrody są wysyłane do Polski?

Tak, serwis jest otwarty na większość krajów z europy, m.in. na Polskę. Wysyłka do Polski jest możliwa za dodatkowe 20 punktów.

Jak dołączyć do Lockerz?!

Do Lockerz, jako iż jest to elitarny klub da się dołączyć tylko i wyłącznie za pomocą zaproszenia. Jeśli chciałbyś dostać takowe zaproszenie, prześlij mi swój e-mail na mój e-mail haribomir@gmail.com lub wyślij wiadomość na mój numer gadu gadu 9372711 (gwarantuje zero spamu, e-mail wykorzystuje jedynie do przesłania zaproszenia) i stań sie członkiem lockerz juz dziś!

UWAGA: Przyjmując moje zaproszenie, na wstępie masz możliwość zagrania w grę w której jest do zdobycia do 60 punktów Zaproszenia mogą dochodzić z lekkim opóźnieniem proszę się tym nie zrażać (oraz mogą wpaść do spamu zależnie od skrzynki mailowej)

Pozdrawiam

[ Dodano: |11 Lis 2009|, 2009 11:53 ]
nikt nie chce zaproszenia :( ? naprawdę warto..

Odpowiedz do tematu