Trudny temat, bo trudno mówić o samym sobie, ale sie postaram:
- staram sie byc zawsze grzeczna i mila i chyba mi to wychodzi
- jestem rozrywkowa znaczy sie mam poczucie humoru i podobno nie sposób sie ze mną nudzic
- jestem uczciwa
- nie jestem asertywna
- czasami przeraża mnie mój egoizm
- jestem naiwna i cich
Wrak człowieka .
Bardzo kombinujący wrak człowieka.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Ja to w ogóle staram się o sobie nie myśleć. Ale jak juz mam cos powiedzieć, to na pewno jestem złośliwa, uparta jak osioł i obrażalska. Z zalet? Nie wiem...może ambitna?
Myślę że jestem głupia i często przez tą głupotę obrywam, staram się nad nią 'zapanować' i jakoś idzie...w_ogóle ostatnio sie zmieniłam...zaczęłam się cieszyć życiem (WRESZCIE! ; )))))) ) i tym co mam co posiadam i staram się jakoś w zgodzie z ludźmi żyć... ale nie toleruje pewnych rzeczy... ;]
W ogóle myślę, że myślę o sobie dobrze .. tylko za duże biodra mam ;/ xD i z cerą kłopoty. =_=
literówki, błędy ortograficzne; piszemy "w ogóle" - nie "wogóle" ; piszemy "wreszcie" - nie "wreście" /vortex
Hm.. Trudno mi samego siebie ocenić.. Przez pewien czas zmieniłem się, myślę że to przez dorastanie.. Żeby dużo nie pisać wymienie pospolite zalety i wady, które w sobie goszczę:
zalety: uczciwy, zaradny, pracowity, szczery, opiekuńczy, asertywny, stworzony do zabaw..
wady: uparty, naiwny, lekkomyślny..
Zmieniłam się ,dostalam w kość , nigdy nie będe mogła siebie obiektywnie ocenić ,ale kurcze ja lubię swoje zycie i zaczynam w pełni lubieć siebie ;D
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie
Wysłany: |24 Sie 2008|, 2008 09:24
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way
So take me as I am
No coż fakt trudne pytanie
Mój charakter jest bardzo skomplikowany i niepoukładany. Jestem wredna, szczera, chamska i niemiła i często mam w d*** innych czyli jestem chol*** egoistką. Ale też jak ktoś poprosi mnie o pomoc to jej nie odmawiam i zawsze staram się dać z siebie wszystko dla innej osoby.
Poza_tym to jestem nieźle postrzelona i mam milion myśli na sekundę niektóre pomysły nie są zbyt rozsądne i odpowiedzialne ale lubię wyzwania Uwielbiam też stawiać na swoim. Uwielbiam się śmiać i robić z siebie albo innych głupa.
Mściwa ale wybaczająca he he
Nie przejmuję się opinią innych jak będę chciała to i tak komuś nakopie Nie używam słowa przepraszam jeśli faktycznie nie czuje się winna. Czasem jestem głupiutka i naiwna. Czasem też pojawiam się w czyimś życiu i mieszam w nim a potem znikam bez słowa. Ogólnie rzecz biorąc nie cieszę się dobrą opinią
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim
Ja jestem szalenie chaotyczna i spontaniczna. Nie zauważam rzeczy drobnych więc jednocześnie nie przejmuje się drobnymi sprawami, problemami. Nie widze problemów tam gdzie ich nie ma a nawet ba co gorsza nie widze problemów tam gdzie one są. Co doprowadza do wściekłości moich znajomych i rodzinę. Bo np. przyjaciółka wkurza się że autobus nam uciekł a ja na to "co tam, będzie następny" Zdecydowanie jestem optymistką i przez to często porywam się z motyką na wiatr na zadania którym nie jestem w stanie sprostać. Bo zawsze wydaje mi się "jakoś dam sobie radę" po czym kiedy przychodzi do wykonania zadania okazuje się, że wcale tak różowo nie jest jak sobie wyobrażałam. No ale lubie w sobie to, ze w każdej sytuacji potrafię znaleźć cos pozytywnego, jestem otwarta na nowych ludzi, nowe doświadczenia, kocham poznawać nowe miejsca, kultury, języki. Generalnie chciałabym być wszędzie i wszystko potrafić i przez to wciąz rozpoczynam sporo nowych rzeczy, często ich nie kończąc. O wadach pisac nie będę bo myślę, że lepiej miec o sobie jak najlepsze zdanie, życie wtedy o wiele przyjemniejsze jest. Także nie rozmyślam nad moimi wadami, choć mam ich na pewno sporo.
_________________ Jendeak galdetzen du nolatan izan naitekeen gorrotatzeko gai.
Negarretan ikusi bazenuten, ez zenuketen inoiz ahaztuko.
Visca La Terra Lliure!