Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki film ostatnio oglądałeś?
Autor Wiadomość
Pszczolka 
65%

Jestem ...: bzykiem ;)
Wysłany: |27 Lut 2009|, 2009 21:29   Jaki film ostatnio oglądałeś?

Wydawało mi się, że był taki temat... Ale przeszukałam forum i nie rzucił mi się w oczy, zatem...

Jaki film ostatnio oglądaliście? Polecacie go, czy raczej odradzacie?

Ja ostatnio oglądałam thriller 'Siedem'-robi wrażenie... Opowiada o dziwnych zabójstwach w mieście, które pozornie nie mają ze sobą żadnego powiązania, jednak okazuje się, że każdemu zabójstwu przypisany jest jeden z siedmiu grzechów głównych. Ofiarami stają się: chciwy prawnik, 'źle prowadząca się' kobieta, otyły mężczyzna... Film czasami jest dosyć drastyczny, obrzydliwy, jednak trzyma w napięciu, grają świetni aktorzy-Morgan Freeman, Brad Pitt i Gwyneth Paltrow-no i zakończenie... Jest genialne ^^ Polecam.

ZMarchewa 
35%

Jestem ...: CartoonMasterem xD
Wysłany: |28 Lut 2009|, 2009 16:53   

Co do "Seven", to ja także dodam swoje pięć groszy. Rola obłędna, szczególnie spodobała mi się gra Bradda Pitta (który wziął role tylko dlatego, aby do końca życia nie kojarzono go tylko z twarzyczki, aby zasłynął jako aktor) w duecie z Morganem Freemanem. Freeman, to jeden z moich ulubionych aktorów, tutaj też świetnie wypadł ;P . Co do samej fabuły, to bardzo ciekawie, zakończenie zostało zmienione, Bradd Pitt zasugerował jego zmianę, ale to już sami zobaczycie.
W tym filmie nie ma miejsca na cenzurę. Nie raz widz będzie miał okazję oglądać sceny z oblewającymi w jakże realnie (jak na dzisiejsze thrillery) wyrobioną krwią. Film na 9,5/10 - głównie za wyśmienite zakończenie.

miałeś pisać o filmie, który ostatnio widziałeś//dycha

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Najlepszy film jaki oglądaliście. szymo n Film, TV 33 |27 Lis 2008|, 2008 21:27
mala_mi
Brak nowych postów Najgorszy film dycha Film, TV 24 |24 Gru 2008|, 2008 21:25
shakira
Brak nowych postów [problem] nagrać film DivX KamilGT Komputer i Internet 4 |9 Lut 2007|, 2007 17:02
robjoz
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jaki telefon? shakira Telefonia GSM 17 |20 Lip 2008|, 2008 20:59
shakira
Brak nowych postów Może jakiś zlocik ? superwojtek2 GadkaSzmatka 15 |20 Paź 2008|, 2008 20:51
anitka

Odpowiedz do tematu