tak i kazali ściągnąć taka dużą tablicę znad drzwi od polskiego cytat "ty który wchodzisz żegnaj się z nadzieją" z uzasadnieniem że stwarza to dyskomfort uczniom
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
Genialny cytat :-D Do mnie do szkoły jutro przychodzi Giertychówka, jestem ciekaw co wymyslą :-x Jak słyszę opinie uczniów z innych szkół, to masakra :-P
u mnie w gimie byli szkoła ma 12 zgłoszonych nieprawidłowosci do prokuratury:D ale co z tego będzie to nie wiem
dobra okzja żeby pozbyć się jakiegoś nauczyciela :mrgreen: nie lubianego rzecz jasna
_________________ "Garbus nie kapie olejem, tylko znaczy swój teren"
Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |28 Mar 2007|, 2007 20:33
vortex1337 napisał/a:
Ja nie mam się czego bać, bo nie ja będę na spotkaniu z nimi U nas zostały wydzielone reprezentacje klas, które pójdą na ową "uroczystość" ;-P
U mnie w szkole też tak było, zostały wybrane 3 osoby z każdej klasy.
I dobrze, że mnie nie było na tym spotkaniu bo bym się zanudziła, u mnie w szkole to paru nauczycieli wyszło z tego spotkania bo nie mogli już wytrzymać.
_________________ "Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w ciągu minuty"
Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.
Ja nie mam się czego bać, bo nie ja będę na spotkaniu z nimi U nas zostały wydzielone reprezentacje klas, które pójdą na ową "uroczystość" ;-P
U mnie w szkole też tak było, zostały wybrane 3 osoby z każdej klasy.
I dobrze, że mnie nie było na tym spotkaniu bo bym się zanudziła, u mnie w szkole to paru nauczycieli wyszło z tego spotkania bo nie mogli już wytrzymać.
Pewnie gadają cały czas o tym samym jak głupie kluski :-P Tylko szkoda, bo motyw jest taki, że to spotkanie będzie na dwóch godzinach lekcyjnych co najmniej, a jak sobie pomyślę, że pierwsze trzy lekcje to Biologia, Matma i Fizyka to aż mnie skręca :-D
U mnie wparowali nam na jedną lekcje i pisaliśmy ankiete, baba coś pieprzyła o bezpieczeństwie itp. więc powiedzieliśmy że boimy się wiewiórek z lasu, bo moja buda jest na szczycie takiej jednej góry i wokół jest las :-P