no, no...tylko się za bardzo nie rozpalaj Btw...idź tam gdzie ty chcesz iść, a nie tam gdzie rodzice chcą żebyś poszedł To w końcu Twoja przyszłość, twoje życie ;P
Ta, powiedz to moim rodzicom. Oni sie przecież troszczą o moją przyszłość, a ja to na łatwizne idę. Ehh... xD
humanistyczno-teatralny, mam rozszerzony polski , wos , histe , angielski, wok.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
E, włoski trudniejszy, a angol jeszcze nudniejszy od hiszpańskiego xD
Dla mnie idealnie, bo ja już na tyle umiem, że sie nie będe jakoś specjalnie przemęczał
Joo, miałam podobną ideę (klasa hiszpańska w Katowicach) z tym że mnie nie przyjęli (mało brakło ale jednak) no i z braku laku poszłam do mojego LO na profil przyrodniczo-krajoznawczy (biol-geo). Nie narzekam bo jest całkiem w porządku, lubię i geografię i biologię więc jakoś idzie jedyne co mnie denerwuje to to że nic po tym nie będę miała (chcę studiować filologię romańską), no ale nigdzie nie było takiego profilu jaki by mnie satysfakcjonował (to znaczy jak najwięcej języków, z językami w szkołach to u nas bardzo krucho). A w przyszłym roku trzeba będzie jakiegoś baxilleratu poszukać, wcale mi się to zresztą nie uśmiecha bo nie znoszę szkoły chciałabym już mieć to z głowy.
_________________ Jendeak galdetzen du nolatan izan naitekeen gorrotatzeko gai.
Negarretan ikusi bazenuten, ez zenuketen inoiz ahaztuko.
Visca La Terra Lliure!