To w zasadzie nie mam zadnej pozytywnej cechy dla obcych ludzi.
Moze tylko usmiech, jesli w ogole to sie do tego zalicza.
Ale wszyskich traktuje na rowni i 'z gory'.
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |26 Kwi 2007|, 2007 11:14
Tak, racja. Większość z tych z tych pozytywnych cech, które wymieniłam nie są dla wszystkich. Jedynie dla najbliższych bo im najlepiej moge pokazać siebie.
Znajomym ciężko, zważywszy, że nie każdy chce nas poznawać głębiej.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Hmm... nie chcę się chwalić ale mam dużo zalet jestem:
-koleżeńska (nie dla wszystkich oczywiście)
-towarzyska
-wesoła
-dowcipna
-wygadana
-elokwentna
-sympatyczna
-inteligentna
-zaradna
-pomysłowa
-piękna
-pomocna
-troskliwa
-pozytywnie nastawiona do życia (optymistka)
ale pomimo tych cech posiadam również wady (niestety ). Potrafię być chamska i bezczelna wobec osób,których nie lubię. Kłótliwość jest moją wadą nr 1
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |16 Cze 2007|, 2007 22:19
Ja jak każdy człowiek posiadam swoje wady i zalety Zalety są takie zwyczajne, podoba mi się w sobie to, że jestem sobą, nie próbuję być inna, jestem zabawna, wesoła i mam swoje cele w życiu, w potrzebie każdemu pomogę . Wady są takie, że czasem jestem naiwna, zbyt gwałtownie reaguję na to co mówią inni (raczej niemiłe rzeczy), zachowuję się w stosunku do innych, tak jak inni zachowują się wobec mnie- niby jest to dobre, ale czasem już tak pozostaje na zawsze.
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
Musze Cie zmartiwc.
O tym nie decydujemy my sami, a inne osoby ktore nas znaja.
Hm, tak duzo zalet tak malo wad ?
Ja nie umiem o swoich zaletach mowic. Ale o takich typu 'mila, kochana, slodka' ...
kiedyś sprawiało mi problem mówienie o swoich zaletach, nie mówiąc już o wadach, jednak z czasem do tych drugich o wiele łatwiej było mi się "przyznać". jednak jest to topic poświęcony naszym pozytywnym cechom, a więc jestem: wrażliwy/uczuciowy (chociaż nie zawsze jest to +), romantyczny, koleżeński, troskliwy i tolerancyjny no i na koniec, jeśli na czymś mi naprawdę, naprawdę zależy, to jestem w stanie poświęcić wiele, aby to osiągnąć. to chyba większość moich dobrych stron, nie jest ich wiele, ale zawsze...
_________________ "trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas"
Ostatnio zmieniony przez Suvren |26 Cze 2007|, 2007 20:20, w całości zmieniany 1 raz
hmm... zawsze łatwiej przychodzi mi przyznać sie do wad, jednak w koncu trzeba tez mówc o swoich zaletach
romantyczna, wrażliwa i tak jak powiedział Suvren, nie zawsze jest to dobre, umiem walczyć o swoje prawa, bronić własnego zdania, wygadana - to często sprawdza sie w gronie dobrych znajomych , troskliwa, współczująca (chyba można to tak nazwać), pomocna, bardzo lubię pomagac ...
hmmm że w sytuacjach kryzysowych najczęściej zachowuję zimną krew, staram się by w moim towarzystwie nikt się nie nudził, jestem pomocna i empatyczna a przede wszystkim otwarta na ludzi i tolerancyjna, nie oceniam nikogo zbyt pochopnie.
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
Jestem ...: nie do przewidzenia......
Wysłany: |9 Lip 2007|, 2007 12:42
cierpliwość,spokój, lubie obserować ludzi i pomagać zawsze jeśli tylko leży to w mojej mocy, więcej grzechów nie pamiętam (a raczej nie chce mi sie wymieniać) znaczy sie nie lubie mówić o sobie ponieważ jest to opinia zawsze troche mniej obiektywna niz winna być
_________________ ŻYCIE JEST PIĘKNE.... powiedział prosiaczek i rzucił sie w przepaść
hynymyny [Usunięty]
Wysłany: |9 Lip 2007|, 2007 18:28
Wszyscy mówią że jestem za dobry, że jestem bardzo miły i że cały czas jestem spokojny chociaż ujemna energia cały czas zbiera się we mnie i że niedługo jakaś sytuacja doprowadzi mnie do wybuchu. Obserwacja ludzi, to mnie bardzo interesuje.
Wszyscy mówią że jestem za dobry, że jestem bardzo miły i że cały czas jestem spokojny chodziarz ujemna energia cały czas zbiera się we mnie i że niedługo jakaś sytuacja doprowadzi mnie do wybuchu. Obserwacja ludzi, to mnie bardzo interesuje.
niemalże co do słowa opis ten pasuje do mojej osoby. co do tej wzbierającej ujemnej energii, to spróbuj zająć się jakimś sportem lub czymś podobnym. najlepiej jednak będzie jeśli zaczniesz bardziej uzewnętrzniać własne uczucia.
_________________ "trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas"
Hmm... niewpływowa, słuchająca ludzi, odpowiedzialni chyba na tym kończy się moja lista ... wady by było o wiele łatwiej wymieniać, a oszczędna to zaleta?
Poza tym co do 'bycia soba', to sa takie sytuacje w ktorych nie mozesz byc, nie powinnas, lub kultura na to nie pozwala.
A wiec : '' jesli czlowiek przez cale zycie sie zmienia, to kiedy jest soba? ''
Moje mocne strony, teraz zauwazylam, ze dotrzymywanie slowa.
Ale takie na 100%, o kazdej porze dnia i nocy.