Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Do czego/kogo jesteście najbardziej przywyczajeni?
Autor Wiadomość
paulina93 
65%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna.
Pomogła: 3 razy
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 20:51   Do czego/kogo jesteście najbardziej przywyczajeni?

MAm nadzieję, że umieściłam temat w dobrym miejscy, i że owego nie było. Libra pytaniem, w którejś grze "do czego jesteś najbardziej przyzwyczajony?" podsunęła mi właśnie temat na.. nowy temat :P

Bez czego nie moglibyście wyjść z domu? Co zawsze macie na sobie, czego nie ściągacie już od dłuższego czasu? Bez kogo wasze życie nie byłoby takie jak dotąd?
Czyli tak jak w temacie, może nasuną się wam jeszcze inne tego typu pytania :)
♥♥

imagination 
35%

Jestem ...: sobą...
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:14   

Nigdy nie ruszam sie bez tel.kom:) Sluchawek do komorki.

A do kogo ..hmm na_pewno moja paczka przyjaciol z ktorymi spotykam sie od dobrych kilku lat. :zawstydzony:

Repsol 
0%

Jestem ...: fajny ? O.o
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:14   

Jest dużo rzeczy do których jestem przyzwyczajony i bez nich się nie ruszam są to :
1.Telefon
2.Jak jest to kasa
3.Łańcuch, bransoletka
4.CZAPKA obowiązkowo
5.Dresy

To chyba jest 5 dla mnie najważniejszych rzeczy bez których się nie ruszam są takie jeszcze pierdoły np. guma ( do żucia ;) )

Nie wiem jakie by było moje życie bez kilku bliskich mi osób po prostu nie wiem :niepewny:

SleepyHolly 
25%

Jestem ...: jogurtem
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:15   

Nie ruszam się z domu bez mojego mptrójka ; ) Nie wyobrażam sobie życia bez mojej gitary i moich bracioszków. Chyba nie mam żadnej rzeczy, z którą się nie rozstaję poza tym... może tylko jeden szczęśliwy ż.ołw, którego często ze sobą zabieram. Z jajka niespodzianki.
I moje przyjaciółki. Bez nich byłoby zupełnie inaczej.
This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.

paulina93 
65%

Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna.
Pomogła: 3 razy
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:28   

SleepyHolly napisał/a:
Nie ruszam się z domu bez mojego mptrójka ; )

To tak jak ja bez mojej Lejdi Czwórki :P Tylko, że coś z głośnikiem nie tak :niepewny:
A co do mnie.. No to fakt, telefon komórkowy mam zawsze przy sobie, jak większość. Ale sa rzeczy, do których jestem przyzwyczajona i noszę je dzień i noc. Na szyi zawsze noszę tauke-krzyżyk franciszkański, który kupiłam już ponad rok temu i to jest mój znak rozpoznawczy jak niektórzy uważają xD Jestem uzależniona od koralików, kolczyków i bransoletek ^^ Praktycznie zawsze mam przy sobie pluszowy notes, w którym przednia strona, którą otwieram jest potraktowana jako pisanie to co lubię, to co mi się podoba a druga strona, tył, który tez się otwiera ^^ używam na rózne cytaty, które akurat usłyszę, najczęściej w filmach, książce. A w środku mam rysunki, które akurat chce mi się bazgrać :)

Ostatnio uświadomiłam sobie, że moje życie całkiem inne byłoby bez mamy. Może to banalne stwierdzenie, ale mimo tego, że czasem są jakieś spięcia i że nie jesteśmy typowymi przyjaciółkami, życie z mamą jest o wiele lepsze :)
♥♥

Fioletowa 
50%

Jestem ...: fajna
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 21:49   

Ostatnio zablokował mi się tel. kom. (3x błędny PIN, zgubiony PUK) i 3 dni jestem bez niego. Czuję się jak bez ręki. Muszę coś z tym szybko zrobić.

Oprócz tego nie wyobrażam sobie życia bez gitary, tenisa, tańca i mojego psa.
Taniec jest b. ważny dla mnie, uprawiając go czuję się szczęśliwa, to samo z tenisem.
Na gitarze gram 45 min dziennie i to już moje uzależnienie, zamierzam dojść do perfekcji.
A mój pies... no cóż... przyjaciel. Jeśli miałabym się wyrzec wszystkiego, prócz jednek rzeczy, nie opuściłabym nigdy w życiu mojego psa. Cóż to byloby za życie bez wieczornego spaceru do parku?

Cloud 
70%

Jestem ...: dziwna xD
Wysłany: |26 Mar 2008|, 2008 22:07   

Jestem bardzo przywiązana do różańca na palec i do pierścionka w kształcie pięciolinii z kluczem wiolinowym i nutkami ;) te dwa muszę mieć zawsze na palcach.
Oczywiście do oboju, niech tylko ktoś coś z nim zrobi, nie tak położy, albo uderzy o coś to ... może być źle ;]
w sumie komórka, bez niej jest mi trochę ... dziwnie, bez kontaktu z innymi, kiedy coś się dzieje. zawsze się przydaje, może akurat ktoś czegoś chce, albo po_prostu mam ochote z kimś porozmawiać, poesemesować.
Hmm... z takich najbliższych rzeczy to chyba wszystko :)

Lilavati 
10%

Jestem ...: z miasta.
Wysłany: |27 Mar 2008|, 2008 16:55   

Do:
-mojego laptopa. Bo jest maly (2,5 kg) i wszedzie go moge zabrac, poza tym mam na nim wazne dane

-pioro Waterman z moim imieniem wygrawerowanym, ktore dostalam przed matura

--telefonu kom nienawidze i mam go tylko z powodow zawodowych. Czesto go zostawiam w domu.

Z osob to napewno do 2 przyjaciol i przede wszystkim mojego chlopaka.

J.L.Borges

dycha 
70%

Jestem ...: jedyna w swoim rodzaju :P
Wysłany: |24 Kwi 2008|, 2008 19:21   

--> najważniejsza dla mnie jest GITARA
--> telefon kom
--> mp3 z moją muzyką (reggae)
--> na palcu muszę mieć Pierścień Atlanty
--> no i oczywiście przyjaciele :*
--> klucze, przy których mam mały otwieracz :P

Nie przejmuj się tym co inni myślą o tobie, bo jeśli myślą źle to znaczy, że nie są nic warci, jeśli myślą dobrze to znaczy, że są naiwni.

egzystencjalna 
15%

Jestem ...: dziwna... ; )
Wysłany: |28 Maj 2008|, 2008 21:57   

hah ja mam zawsze na sobie moje koraliki... które kiedys sama sobie zrobiłam . no i bez mojej komóry, bo bez komóry to sie czuje po prostu jakos tak źle... łeee hehe
na dole stoi cieć,
lecz nim na tą górę wejdziesz
dogoni Cię śmierć,
[ bo nie ma prawdy na Ziemi,
nie szukaj jej w niebie,
chcesz zmienić ten świat,
to zacznij od siebie"

Panna-K. 
70%

Zaproszone osoby: 4
Jestem ...: wredna :D
Wysłany: |19 Cze 2008|, 2008 23:07   

Jestem najbardziej przyzwyczajona do mojego mężczyzny, chociaż przyzwyczajenie to mało powiedziane .... jestem od niego uzależniona ale to miłe uzależnienie :)

A jeśli chodzi do rzeczy to mój jedyny jaki noszę pierścionek od około 10 lat :) bez niego czuję się naga :P

BlueEyeGuy 
60%

Jestem ...: Chory na głowe...
Wysłany: |20 Cze 2008|, 2008 00:05   

Komórka
Klucze
Srebrna obrączka

Co do osób...

Moja dziewczyna :P

Lukasz 

Jestem ...: sobą
Wysłany: |20 Cze 2008|, 2008 07:31   

Jestem przyzwyczajony do:

Regularnego sprawdzania Bash.org.pl
Wracania do domu i od razu włączania kompa
Spania w dzień
Dziewczyny
Noszenia portfela w lewej kieszeni dżinsów, komórki w prawej

"Musi być ciężko tym którzy wzięli autorytet za prawdę, zamiast prawdę za autorytet."
G. Massey

Homoniewiedomo 
30%

Zaproszone osoby: 4
Jestem ...: Mily, Wrażliwy, Wesoły
Wysłany: |20 Cze 2008|, 2008 10:32   

Jestem przyzwyczajony do:

Ciaglego wchodzeia na plemiona.pl
Chodzenia do budy(teraz juz nie)
Wlaczania kompa
Niesprzatania pokoju
Dziewczyny
Grania w pilke nozna

/ORTOGRAFIA!

Nadziejka89
[Usunięty]

Wysłany: |20 Cze 2008|, 2008 15:56   

Jestem przyzwyczajona do:

Sprawdzania poczty zaraz, po włączeniu komputera.
Odbierania telefonu stacjonarnego.
Swojej torebki, bez niej nigdzie nie wyjadę.

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Od czego jesteście uzależnieni? dycha Używki/Nałogi 8 |30 Sty 2007|, 2007 19:56
jamro
Brak nowych postów Do kogo mnie porównasz... vortex1337 Zabawy 11 |10 Sie 2008|, 2008 23:42
libra236
Brak nowych postów JAkich piosenkarzy cenicie najbardziej?? jamro Muzyka 29 |3 Lip 2008|, 2008 11:04
XqVH
Brak nowych postów [ Ankieta ] Której subkulury najbardziej nie lubi... Macaco Przemyślenia ... 103 |25 Cze 2009|, 2009 13:40
Angela
Brak nowych postów Jaka wódka Wam najbardziej smakuje? dycha Używki/Nałogi 32 |22 Sty 2008|, 2008 02:15
c!ach0

Odpowiedz do tematu