Kiedy jedne mi się już spełnią. Przychodzi czas na realizowanie następnych. I wiem, że jeśli sie czegoś naprawdę pragnie to z czasem to się osiągnie ;-)
A mrzeń swoich nie powiem ... bo się jeszcze mi nie spełnią przez to :-P
Takie z blizszych
-wybrac dobre studia(ale pewnie bedzie to polibuda i inzynieria techniczno medyczna)
-w pelni zaangaowac sie do pracy w szpitalu i sciagnac tam kogos
-zaspiewac cos na wiekszej scenie
Takie z dalszych:
- mieć trojkę/czwórkę dzieci
-mieć zielony samochód i jednokondygnacyjny dom z ogrodem(ewentualnie działka)
- prace która dawałaby mi radość i satysfakcje i żebym mogla będąc w swoim zawodzie jeszcze mocniej pomagać ludziom
Takie ponadczasowe
- być dobrym człowiekiem
- nauczyć sie pokory
-czerpać satysfakcje z każdej czynności
- nie popełniać raz popełnionych błędów
Takie "moje"
-w niebieskiej sukience jeść jagody
- "być motylem" z fioletowymi oczami-na scenie
- spędzić cala noc na dworze, pic herbatę z termosu, spać w namiocie,nocą w letniej sukience boso biegać po łączce w świetle księżyca
Jestem ...: wiatrem Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 351 Skąd: z nieba :)
Wysłany: |8 Cze 2007|, 2007 20:40
K4sia napisał/a:
-dom z ogrodem(ewentualnie działka)
- prace która dawałaby mi radość i satysfakcje i żebym mogla będąc w swoim zawodzie jeszcze mocniej pomagać ludziom
- spędzić cala noc na dworze, pic herbatę z termosu, spać w namiocie,nocą w letniej sukience boso biegać po łączce w świetle księżyca
K4asia ukradłam Ci trochę marzeń
chciałabym też :
nauczyc się grać na gitarze, pływać, tańczyć (obojętnie czy to taniec nowoczesny czy inny), polecieć do Irlandii, wydać tomik wierszy, wygrać w totka, zrobić prawo jazdy, mieć fajne auto i żyć jak podróżnik.
-dom z ogrodem(ewentualnie działka)
K4asia ukradłam Ci trochę marzeń
chciałabym też :
nauczyc się grać na gitarze, pływać, tańczyć (obojętnie czy to taniec nowoczesny czy inny), polecieć do Irlandii, wydać tomik wierszy, wygrać w totka, zrobić prawo jazdy, mieć fajne auto i żyć jak podróżnik.
Jestem ...: wiatrem Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 351 Skąd: z nieba :)
Wysłany: |9 Cze 2007|, 2007 17:38
Cytat:
//Vortex, Reszka, Carrie, nie offtopować!
Zostaliśmy skrzyczani
Moim marzeniem jest jeszcze nauczenie się jazdy na łyżwach! tak, tak, tak!
Chciałabym też pozwiedzać wszystkie Parki Narodowe w Polsce i pojechać na mazury a tam popływać na jachcie!
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |10 Cze 2007|, 2007 11:57
Chciałambym mieć chatkę gdzieś na łonie natury, w jakiejś przepieknej okolicy.
I oczywiście żeby ten dom był pełen miłości, ciepła i kochanych mi ludzi.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Moim największym marzeniem jest to, żeby nikt na świecie nie musiał cierpieć, żeby nie było biedy ani głodu.
a tak pozatym ... chciałabym pojechać do Nowej Zelandii i Australii.
skanerzdrukarką [Usunięty]
Wysłany: |10 Cze 2007|, 2007 23:10
Cytat:
Mam jedno marzenie takie duże, a mianowicie zamieszkać kiedyś w Japonii. Czy sie spełni zobaczymy.
Wejdź w związek partnerski z Kenem, może cię przemyci?
Moim marzeniem jest zamieszkać w Toskanii. Piękna willa na zboczu wzgórza, może mała winnica... Na pewno dużo ziół wkoło... Pomidorki w słońcu dojrzewające... I ten włoski klimat... O taaak.