Wysłany: |26 Cze 2009|, 2009 10:58 Stare zdjęcia - wspomnienia z dzieciństwa xD
Dziś z rana robiłem sobie porządek w szafkach dodam, że trochę się bałem, że coś na mnie z nich wyskoczy tak dawno tam nie zaglądałem i znalazłem mnóstwo swoich starych zdjęć z dzieciństwa Uśmiałem się strasznie z niektórych fotek (naprawdę) ale też niektóre przypomniały mi parę miłych rzeczy i tak myślałem czy moje dzieciństwo było udane czy też nie W sumie to taki dorosły to ja nie jestem ale zastanawiałem się trochę nad tym i myślę, że było bardzo fajne!
Mi mama opowiadała, że jak byłem mały to obrażałem się praktycznie na wszystko i wszystkich nawet na drzewo jak nie mogłem na nie wejść
Klucze ja zazwyczaj gubię nie łamię a szybki pękają prze zemnie nawet teraz
Przejrzałem sobie te wszystkie moje zdjęcia to mam kilka fajnych jak np tata uczy mnie jeździć na rowerze czy pływać, śmiechowych jak siedzę obrażony za fotelem i nie daje zrobić sobie fotki i kilka obciachowych np jako 5 latek zjeżdżam z mamą na sankach ze smoczkiem w buzi (te muszę spalić)
Mi rodzice opowiadali, że jak uczyłam się chodzic w chodziku to zwaliłam na siebie telewizor;D to musiała byc akcja:)
A z dzieciństwa, które pamiętam to hmm.. Pamiętam, że zawsze skakałam z kumplami po drzewach:)