Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Stare zdjęcia - wspomnienia z dzieciństwa xD
Autor Wiadomość
matekk97 
10%

Jestem ...: ...samotny trochę
Wysłany: |26 Cze 2009|, 2009 10:58   Stare zdjęcia - wspomnienia z dzieciństwa xD

Dziś z rana robiłem sobie porządek w szafkach :] dodam, że trochę się bałem, że coś na mnie z nich wyskoczy tak dawno tam nie zaglądałem :hyhy: i znalazłem mnóstwo swoich starych zdjęć z dzieciństwa :rotfl: Uśmiałem się strasznie z niektórych fotek (naprawdę) ale też niektóre przypomniały mi parę miłych rzeczy :D i tak myślałem czy moje dzieciństwo było udane czy też nie :znudzony: W sumie to taki dorosły to ja nie jestem :rotfl: ale zastanawiałem się trochę nad tym i myślę, że było bardzo fajne! :oczami:

A wy co myślicie o swoim dzieciństwie?

Angela 
30%

Zaproszone osoby: 4
Jestem ...: spokojna,miła,opanowana
Wysłany: |26 Cze 2009|, 2009 14:28   

W dzieciństwie robiło się różne rzeczy :oczami: Zabawy i różne takie, ja to kiedyś klucz złamałam, albo przypadkiem zbiłam szybę w pokoju.

matekk97 
10%

Jestem ...: ...samotny trochę
Wysłany: |26 Cze 2009|, 2009 15:17   

Mi mama opowiadała, że jak byłem mały to obrażałem się praktycznie na wszystko i wszystkich nawet na drzewo jak nie mogłem na nie wejść ;)
Klucze ja zazwyczaj gubię nie łamię a szybki pękają prze zemnie nawet teraz :]

Przejrzałem sobie te wszystkie moje zdjęcia to mam kilka fajnych jak np tata uczy mnie jeździć na rowerze czy pływać, śmiechowych jak siedzę obrażony za fotelem i nie daje zrobić sobie fotki i kilka obciachowych np jako 5 latek zjeżdżam z mamą na sankach ze smoczkiem w buzi :| (te muszę spalić) :hyhy:

xMalinaax 
10%

Jestem ...: zakręcona?xD
Wysłany: |26 Cze 2009|, 2009 18:53   

Mi rodzice opowiadali, że jak uczyłam się chodzic w chodziku to zwaliłam na siebie telewizor;D to musiała byc akcja:)
A z dzieciństwa, które pamiętam to hmm.. Pamiętam, że zawsze skakałam z kumplami po drzewach:)

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Wspomnienia Macaco Miłość/Przyjaźń 17 |12 Paź 2007|, 2007 16:37
Terim
Brak nowych postów Co najlepiej pamiętacie z dzieciństwa? Macaco Dojrzewanie bez tajemnic 51 |3 Lip 2008|, 2008 16:42
shakira
Brak nowych postów Smak, zapach dzieciństwa. Gość Przemyślenia ... 36 |3 Lip 2008|, 2008 13:07
Alex
Brak nowych postów Zdjęcia ; P SleepyHolly Fotografia 10 |5 Mar 2008|, 2008 16:28
SleepyHolly
Brak nowych postów Zdjęcia Porzeczkowej Porzeczkowa Pokaż Się 37 |16 Cze 2008|, 2008 18:10
Porzeczkowa

Odpowiedz do tematu