jak ktoś nie musi rano wstawać to i generalnie jest wytrwałym nocnym markiem to na HBO 2 dzisiaj Skandalista Larry Flint 'Akcja rozpoczyna się na prowincji w Kentucky w 1952 roku. Dwunastoletni Larry Flynt i jego rówieśnik pędzą bimber. Dwadzieścia lat później Larry jest współwłaścicielem baru ze striptizerkami. Aby przyciągnąć klientów, Larry wydaje biuletyn reklamowy z fotografiami dziewczyn. Z czasem niewielka broszurka przekształca się w magazyn erotyczny "Hustler", który uczynił z wydawcy jednego z najbogatszych i najsłynniejszych ludzi na świecie.' czyli to co każdy powinien wiedzieć
Dla tych co zamiast na pasterce, będą chcieli odreagować rodzinne wizyty w domu, i po prostu się zrelaksować:) Nie wiem czy jest potrzeba przedstawienia tej komedii sensacyjnej gdyż chyba każdy kojarzy o jaki film chodzi..
"Dochodzi do morderstw ludzi powiązanych z azjatycką organizacją przestępczą. Detektywi Riggs (Mel Gibson) i Murtaugh (Danny Glover) rozpoczynają pracę nad rozwikłaniem zagadki."
i ho ho ho wesołych świąt..
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
TVN 7- "Przypadkowa dziewczyna" dziś zaraz po północy
Helen traci pracę i chce szybko wrócić do domu do narzeczonego. Idzie na stację metra. No i dzieją się od tego momentu równolegle 2 wątki, jeden kiedy nie zdąża na metro i spóźnia się do domu i jeden kiedy wraca szybko do domu i zastaje w łóżku inną kobietę...
Film dla tych co lubią się zastanawiać, "co by było gdyby.."
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
jutro na Cinemax 2 o 21.40 Miami Vice - ten z Colinem Farellem. kino górnych lotów to nie jest ale jak ktoś lubi dobrą akcję to chyba się nie będzie nudził !
Kurczę, sama o "Skazanych na Shawshank" napisałam, a zapomniałam obejrzeć... Ale cóż, widziałam już, więc przeżyję, ale tego filmu nigdy dość. *.*
A dzisiaj o 0:20 na TVP 1 "Skrzypek na dachu". Czemu oni porządne filmy o tej porze puszczają, a wcześniej sama sieczka? -.-
Czemu oni porządne filmy o tej porze puszczają, a wcześniej sama sieczka? -.-
z ust mi to wyjęłaś. najczęściej jak film jest wart obejrzenia to leci grubo po 23. w sam raz dla ludzi pracujących albo uczących się. niby zawsze można nagrać ale ...