A ja wypożyczyłam sobie na vod "Choć goni nas czas" i przyznam, że naprawdę dobry film, pozwala się skupić na ważnych rzeczach no i genialna obsada- J. Nicholson i M .Freeman.
Filmik o 2 staruszkach, którzy postanawiają spełnić swoje marzenia:)
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
widziałam ten film - jak dla mnie świetny. zwłaszcza Nicholson - bezbłędny! film kojarzy mi się trochę z tą reklamą Coca-coli z facetem z domu starców, który też na stare lata próbuje tego czego nie spróbował dotychczas...
widziałam ten film - jak dla mnie świetny. zwłaszcza Nicholson - bezbłędny! film kojarzy mi się trochę z tą reklamą Coca-coli z facetem z domu starców, który też na stare lata próbuje tego czego nie spróbował dotychczas...
dokładnie miałem to samo spostrzeżenie Film obejrzałem jeszcze dzisiaj... uwielbiam Nicholson'a, Freeman'a trochę mniej, ale w tym filmie tworzą genialny duet
Siedem Żyć. Jak to gdzieś wyczytałem - siedem żyć, siedem historii, siedem kobiet, każda inna, wszystkie powiązane. Dramat. Nic więcej nie napiszę, bo to jedna wielka całość i ruszenie jednej cegły zburzy mur. Polecam, działa na człowieka. Emocjonalnie.
a ja lecę od początku z Klasyką Disney'a Już obejrzałem "Śnieżkę" po angielsku z napisami (po polsku praktycznie nic nie rozumiem!) i już dzisiaj ściągam sobie Bambi Jestem ciekaw ile mi to zajmie, mam nadzieję, że niezbyt wiele
A wracając, to "Śnieżkę", pierwszy pełnometrażowy film Disney'a poleciłbym za to, że można się przy tym nieźle rozerwać, prawdę mówiąc, to żarty z lat '30-tych ubiegłego wieku tak bardzo nie bawią jak kiedyś, ale mogą jeszcze w pewnych momentach spowodować uśmieszek na twarzy. Dla fanów wytwórni Walt Disney CO., 'lektura' obowiązkowa
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Ja poleciłbym męskiej części tego forum film Felon. Dlaczego tylko męskiej? bo dla kobiet mógłby być zbytnio drastyczny.
e, no nie mów. Jedna z najciekawszych historii o gościu, który trafił do więzienia praktycznie za obronę własnej rodziny Polecam wszystkim, bo naprawdę dobry film...nie to samo co Prizon Brejki czy inne takie
Sam zaś poleciłbym film 'Whisper' tłumaczenie na polski 'Zabójczy szept' genialna historia z Joshem Holloway'em i aktorką, która grała Sarę Tancredi w PB. Film jest o porywaczach, którzy porwali dziecko...którego, jak sami po pewnym czasie stwierdzają, nie powinni porywać Dlaczego? Zapraszam do obejrzenia. Trzyma w napięciu i jest się ciekawym zakończenia ;D