Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Filmy godne polecenia
Autor Wiadomość
mala_mi 
30%

Jestem ...: mala i wredna:>
Wysłany: |27 Gru 2008|, 2008 21:32   

A ja wypożyczyłam sobie na vod "Choć goni nas czas" i przyznam, że naprawdę dobry film, pozwala się skupić na ważnych rzeczach no i genialna obsada- J. Nicholson i M .Freeman.
Filmik o 2 staruszkach, którzy postanawiają spełnić swoje marzenia:)

gazela 
25%

Jestem ...: fajna zgrabna i powabna
Wysłany: |3 Sty 2009|, 2009 21:30   

widziałam ten film - jak dla mnie świetny. zwłaszcza Nicholson - bezbłędny! film kojarzy mi się trochę z tą reklamą Coca-coli z facetem z domu starców, który też na stare lata próbuje tego czego nie spróbował dotychczas...

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |4 Sty 2009|, 2009 21:10   

gazela napisał/a:
widziałam ten film - jak dla mnie świetny. zwłaszcza Nicholson - bezbłędny! film kojarzy mi się trochę z tą reklamą Coca-coli z facetem z domu starców, który też na stare lata próbuje tego czego nie spróbował dotychczas...

dokładnie miałem to samo spostrzeżenie :) Film obejrzałem jeszcze dzisiaj... uwielbiam Nicholson'a, Freeman'a trochę mniej, ale w tym filmie tworzą genialny duet :)

shumovina 
35%

Wysłany: |6 Sty 2009|, 2009 23:08   

Siedem Żyć. Jak to gdzieś wyczytałem - siedem żyć, siedem historii, siedem kobiet, każda inna, wszystkie powiązane. Dramat. Nic więcej nie napiszę, bo to jedna wielka całość i ruszenie jednej cegły zburzy mur. Polecam, działa na człowieka. Emocjonalnie.

Nekehein 
5%

Jestem ...: Studentem
Wysłany: |7 Sty 2009|, 2009 00:00   

Ja poleciłbym męskiej części tego forum film Felon. Dlaczego tylko męskiej? bo dla kobiet mógłby być zbytnio drastyczny.

ZMarchewa 
35%

Jestem ...: CartoonMasterem xD
Wysłany: |7 Sty 2009|, 2009 05:49   

a ja lecę od początku z Klasyką Disney'a :P Już obejrzałem "Śnieżkę" po angielsku z napisami (po polsku praktycznie nic nie rozumiem!) i już dzisiaj ściągam sobie Bambi :P Jestem ciekaw ile mi to zajmie, mam nadzieję, że niezbyt wiele ;)

A wracając, to "Śnieżkę", pierwszy pełnometrażowy film Disney'a poleciłbym za to, że można się przy tym nieźle rozerwać, prawdę mówiąc, to żarty z lat '30-tych ubiegłego wieku tak bardzo nie bawią jak kiedyś, ale mogą jeszcze w pewnych momentach spowodować uśmieszek na twarzy. Dla fanów wytwórni Walt Disney CO., 'lektura' obowiązkowa ;)

xMalinaax 
10%

Jestem ...: zakręcona?xD
Wysłany: |8 Sty 2009|, 2009 16:34   

Hooligans.. Zakochałam się w tym filmie;p i jeszcze Step Up i Step Up 2, i W Rytmie Hip - Hop'u.

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: chłop...z mazur
Wysłany: |8 Sty 2009|, 2009 17:36   

Nekehein napisał/a:
Ja poleciłbym męskiej części tego forum film Felon. Dlaczego tylko męskiej? bo dla kobiet mógłby być zbytnio drastyczny.

e, no nie mów. Jedna z najciekawszych historii o gościu, który trafił do więzienia praktycznie za obronę własnej rodziny :) Polecam wszystkim, bo naprawdę dobry film...nie to samo co Prizon Brejki czy inne takie :P

Sam zaś poleciłbym film 'Whisper' tłumaczenie na polski 'Zabójczy szept' genialna historia z Joshem Holloway'em i aktorką, która grała Sarę Tancredi w PB. Film jest o porywaczach, którzy porwali dziecko...którego, jak sami po pewnym czasie stwierdzają, nie powinni porywać ;) Dlaczego? Zapraszam do obejrzenia. Trzyma w napięciu i jest się ciekawym zakończenia ;D

kalasanty 
10%

Jestem ...: tutaj :D
Wysłany: |13 Lut 2009|, 2009 23:00   

polecam American History X i Las Vegas Parano ... trochę bajkowe filmy ... no ale od tego w końcu jest TV

Wiolcia 
0%

Jestem ...: Warszawa
Wysłany: |14 Lut 2009|, 2009 15:33   

Wczoraj byłam na "włtcach ..." nie bardzo mnie ujęły, spodziewałam się czegoś więcej.

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Ogłoszenie: Regulamin działu filmy BlueEyeGuy Film, TV 0 |23 Lip 2008|, 2008 13:59
BlueEyeGuy
Brak nowych postów Utwory godne przesłuchania Suvren Muzyka 27 |29 Gru 2007|, 2007 13:46
Pszczolka
Brak nowych postów Filmy o narkotykach.... dycha Film, TV 19 |28 Lip 2008|, 2008 21:37
dycha
Brak nowych postów filmy romantyczne :* dycha Film, TV 22 |18 Lip 2008|, 2008 18:41
Raven
Brak nowych postów Jakie filmy lubicie? Gość Film, TV 33 |23 Lis 2008|, 2008 14:58
gazela

Odpowiedz do tematu