"Lśnienie" nawet ostatnio w tv leciało i to z napisami, więc prawdziwa gratka dla kinomana A "Martwe zło" to też już klasyk- chociaż 3-cia część bardziej zabawna niż straszna A pamięta ktoś "Smętarz dla zwierząt" ?
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
Jestem ...: jak płynąca rzeka
Wysłany: |25 Paź 2008|, 2008 21:54
Też mi się podobała seria "oszukać przeznaczenie", zwłaszcza dwójka (to na autostradzie jakby ktoś pomylił kolejność)
Ze swojej strony polecam film "delikatna".
Co prawda obejrzę go dopiero jutro, bo na dziś mam inne plany, ale opis bardzo mnie zachęcił:
http://www.filmweb.pl/f18...?review.id=4125
Angela napisał/a:
"Resident Evil"
no niestety z tym sie nie zgoze bo jak oglądałam to wiecej śmiechu niz grozy. nie widziałam wiekszego sensu w tym filmie
Jak dla mnie to jest dobry horror, fajne postacie, tylko, że zgodzę się, że zgrozy tak za bardzo nie ma.
_________________ "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia"
Też mi się podobała seria "oszukać przeznaczenie", zwłaszcza dwójka (to na autostradzie jakby ktoś pomylił kolejność)
Nie wiem czy ta seria to akurat horrory.. Znaczy oglądałam ale to chyba bardziej pod thriller podchodzi, bo owszem może trzymać w napięciu, ale straszyć to tak średnio potrafi.. Chociaż wiadomo, to zależy co kogo potrafi przestraszyć.
Swoją drogą dziś na filmbox'ie extra będzie "Teksańska masakra piłą mechaniczną", też całkiem niezły filmik:)
_________________ jeżeli jeszcze nie zwariowałeś, znaczy że jesteś niedoinformowany;)
Jak na horror to i owszem ale remake klasyku jak by nie patrzeć:) Więc obejrzeć można
W ogóle znalazłam boską rzecz dla miłośników tego gatunku, cudeńko po prostu:
http://fdb.pl/w5998,,Kosz...3w,na,DVD,.html
Jej ^^ uwielbiałam ten film jak jeszcze byłam dzieckiem^^
Zawsze kiedy rodzice spali, to po kryjomu go oglądałam.
Najbardziej pamiętam jeden z pierwszych odcinków w którym Fred zabił dziewczynę, jak zwykle we śnie i ona, a raczej jej ciało latało tak po całym pokoju...
Do dziś pamiętam tą scenę jakbym oglądała wczoraj.
Naprawdę dobra seria- też w sumie już klasyka gatunku:D Tylko należy pamiętać, dla tych co jeszcze nie oglądali, że to film z innej dekady Ale pomysł, realizacja no i Englund jako Freddy- naprawdę cudo:)
Dziwię się, że nie puszczają tegow tv, ostatnio na tvn-ie tyle horrorow leci, ale wszystkie jakieś takie nowsze, kiedyś jeszcze 'Piątek 13-tego' leciał na jakimś kanale, cała seria, a teraz..