moj qumpel zassal wlasnie 3 odcinek musze sobie porzyczyc, a z nowosci to polski south park pod tytulem "włatcy móch"
Łukasz [Usunięty]
Wysłany: |1 Gru 2006|, 2006 14:22
Co do filmów to najbardziej lubię takie głupoty związane z komputerami - swordfish, hackers takedown i inne. Poza tym uwielbiam filmy akcji, tylko jeszcze wymagałbym, żeby było w tym mniej romansideł, no ale nic nie poradzę - są to np. "Szybcy i wściekli". Ooo... do lubianych przeze mnie zaliczam jeszcze całą trylogię Matrixa dostają wielkiego + za zrobienie mi wody z mózgu.
Nie trawię za władcy pierścieni ani żadnych telenoweli... (precz z "m jak milość")
hynymyny [Usunięty]
Wysłany: |1 Gru 2006|, 2006 17:53
matrix jest git a motyw przewodni calego filmu pix :shock:
Komedie i horrory. Piła, owszem, genialna, szczególnie pierwsza część, dwójka już troche słabsza, a w trójce postawili na jak największą ilość krwi i tyle. Ale mimo to warto ją obejżeć.
Pewnego dnia o godzinie 8.00 rano, mały chłopczyk szybko wstał z łóżka. Wybiegł przed dom. Nagle zobaczył coś okropnego, wystraszył się bardzo i uciekł do lasu. Tam spotkał okropnego
aczkolwiek we wszystkich częściach jest dużo krwi, scen drastycznych
To chyba nie widziałeś jeszcze "Wzgórza mają oczy", film poprostu przesadzony, reżyser chyba myślał, że jak filmie przez minutę nie tryśnie chociaż 5 litrów krwi to film będzie słaby.
Wszystkim polecam takie filmy jak:
Szybcy i wściekli
Za szybcy za wściekli
Piła
Piła 2
Oszukać przeznaczenie
Oszukać Przeznaczenie 2
Oszukać Przeznaczenie 3
Zły skręt
Harry Potter - nie będę wymieniał, ale polecam całą serię filmów.
hmm to chyba tyle będzie
_________________ Prawdziwych przyjaciół na palcach zliczę, gdy odejdę zapalą mi znicze.