iedyś przejazdem byłem Bardzo piękne miasteczko z urokliwą starówką
no a jak
dzordzu napisał/a:
Uff To dobrze bo nie znoszę zwierzątek liczących powyżej 50 kg a ich charakter nie ma znaczenia
mój waży 450 aż wstyd się przyznać.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Ostatnio zmieniony przez just.me |13 Gru 2008|, 2008 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Przegrałem zakład i raz wsiadłem na konika! W myślach prosiłem by jak najszybciej skończyć to co obiecałem bądź by mnie zrzucił
Najkoszmarniejsza rzecz jaką człowiek może doświadczyć czyli być całkowicie zależnym od kogoś innego........tym bardziej zwierzęcia Nigdy więcej!
Ale Ci z nim do twarzy i wiesz co robić.......brawo
Wysłany: |28 Wrz 2008|, 2008 20:35
Sliczna Pani
Pozdrawiam.
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
dzordzu, nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz ! Nie wiedziałam co tutaj robić ! Mogłam się tylko popisać bezmyślnością ,że jeżdżę bez kasku na koniu ,który przeżył wypadek my tutaj tańcujemy i tak non stop..w kółko...
dzordzu napisał/a:
Przegrałem zakład i raz wsiadłem na konika! W myślach prosiłem by jak najszybciej skończyć to co obiecałem bądź by mnie zrzucił
Najkoszmarniejsza rzecz jaką człowiek może doświadczyć czyli być całkowicie zależnym od kogoś innego........tym bardziej zwierzęcia Nigdy więcej!
jak ja bym chciała ciebie wtedy zobaczyć tą minę to musiało być piękne ykhm ale jesteś pewien ,że to nie był taki właśnie groźny koń ?:
.Piotruś Pan.
dzordzu, nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz ! Nie wiedziałam co tutaj robić ! Mogłam się tylko popisać bezmyślnością ,że jeżdżę bez kasku na koniu ,który przeżył wypadek my tutaj tańcujemy i tak non stop..w kółko...
Bardzo mądrze Nie powiem!
just.me napisał/a:
jak ja bym chciała ciebie wtedy zobaczyć tą minę to musiało być piękne ykhm ale jesteś pewien ,że to nie był taki właśnie groźny koń ?:
Raczysz żartować czy mnie obrażać To była jakaś katastrofa o której do dnia dzisiejszego zapomnieć nie mogę
A konik jest dość groźny. ale zdecydowanie dodajesz mu wdzięku i czegoś co trudno mi określić........
.Piotruś Pan.