Jestem ...: sobą...
Wysłany: |19 Mar 2008|, 2008 12:44
Nie mam pytań... super opowiadanie. Nigdy nie czytam czegoś takiego ale na to sie skusiłem i nie żałuje!!!
Popraw błędy, bo troszkę ich jest, a poza tym nie ma sie do czego przyczepić:) Naprawdę masz to coś do pisania:)
Czekam na następne opowiadanie.
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |19 Mar 2008|, 2008 19:49
Widzę dużo, masę błędów interpunkcyjnych. Spróbuj to poprawić, żeby opowiadanie było czytelne. Inaczej nie ma sensu tego wrzucać na forum.
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Jestem ...: wiatrem Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 351 Skąd: z nieba :)
Wysłany: |19 Mar 2008|, 2008 20:29
sweet_kiss napisał/a:
-Wystarczy o mnie, teraz ty opowiedz i sobie-powiedział
do tego momentu mi się podoba. Dalej już nie. Tak jak phqenix napisał jest przejaskrawione. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś tak o, powiedział komuś nieznajomemu od razu co się stało.(i ten ciąg dalszy, miłość, ślub, ee) Początek bardzo ciekawy, wciągnęłam się, a potem odechciało mi się czytać.