bawiłem się trochę dzisiaj i wczoraj w fotoszopie i coś mnie natchnęło na zrobienie layoutów (szablony na stronę )
Dzisiejszy
Wczorajszy
[ Dodano: 2007-08-23, 01:06 ]
Dziś, a właściwie wczoraj...przesiedziałem trochę czasu nad zrobieniem szablonu na stronę. Kto już widział podobny, to się domyśli, że mój jest "trochę" "zerżnięty" ale co tam
A człowieczuniu rób co chcesz Przecież nikt nie będzie ograniczał Twojej wyobraźni, a jak widać na obrazku nie ma All Rights Reserved więc nie ma problemu
[ Dodano: 2007-10-21, 15:38 ]
BlueEyeGuy napisał/a:
Ja go widziałem w SilkRoad
W Silka grałem, ale mogłeś mnie widzieć maks dwa razy, bo gra nie przypadła mi do gustu
Ostatnie sygnatury:
[ Dodano: 2007-11-11, 22:20 ]
Powrót do wektorów...wybaczcie, za tę monotonię ale tak to już jest
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |13 Sty 2008|, 2008 21:47
Rzeczywiście, jest na co popatrzeć, chociaż niespecjalnie się znam.
Wybaczie OT, ale po prostu muszę o to zapytać. Jesteś fanem Aguilery czy to zbieg okoliczności, że się znalazła na Twojej pracy?
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |13 Sty 2008|, 2008 21:55
Ok, nie będę udawać, że nie odetchnęłam z ulgą : )
Może moja ignorancja i brak fundamentalnej wiedzy Was sparaliżuje, ale w czym się robi takie rzeczy? Znaczy: w jakim programie?
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Jestem ...: sobą...
Wysłany: |25 Lut 2008|, 2008 22:03
Vortex super prace zwłaszcza te sygnaturki
Mógłbym prosić o jedna, z moim nickiem. Wybierz jakiś materiał bo ja nie mam pojęcia:) Coś fajnego żeby pasowało do nicku : Imagination i takie żeby sie mieściło w wymiary na forum tutejszym
_________________ ...kiedy pomocnej dłoni potrzeba, daleko nie musiałem jej szukać, wystarczało po sąsiedzku do drzwi zapukać, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.