Wysłany: |11 Gru 2007|, 2007 17:00 KSIĄŻKI KTÓRE WARTO PRZECZYTAĆ
Ja zapraszam do przeczytania książek Paula Coelha:
Coelho Paulo - 11 minut
Coelho Paulo - Alchemik
Coelho Paulo - Demon i Panna Prym
Coelho Paulo - Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i plakałam
Coelho Paulo - Piąta gora
Coelho Paulo - Pielgrzym
Coelho Paulo - Weronika postanawia umrzeć.doc
Coelho Paulo - Wojownik światła
Coelho Paulo - Zahir.
Gorąco polecam "11 minut' i "Weronika postanawia umrzeć"
pozdrawiam
linki e-booków: "11 minut' i "Weronika postanawia umrzeć"
_________________ Niech żyje każdy,który dzisiaj śmiał się z czegoś tak,że prawie się popłakał,bo to jest najszerszy śmiech.Życzę Ci żeby było tak codziennie ! Uśmiech proszę ! :-)
Alchemik jest dla osób które zagubiły się w dzisiejszym świecie.Jest on wg. mnie dla osób lubiących pomyśleć dłużej co przeczytali Ale książeczka fajna, niczego sobie.
_________________ Niech żyje każdy,który dzisiaj śmiał się z czegoś tak,że prawie się popłakał,bo to jest najszerszy śmiech.Życzę Ci żeby było tak codziennie ! Uśmiech proszę ! :-)
1. "Forrest Gump" - Winston Groom
2. "My dzieci z dworca ZOO" - Christiane F.
3. "Harry Potter i ..." (wszystkie części) - J.K. Rowling
4. "Anioły i demony" - Dan Brown
5. "Kamienie na szaniec" - A. Kamiński
_________________ Życie jest jak sprężyna. Im bardziej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj.
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |20 Sty 2008|, 2008 22:03
1. "Martin Eden"
2. "Sto lat samotności"
3. "Niemcy" (naprawdę!)
4. "Zmierzch" (tego troszkę się wstydzę, ale jednak uwielbiam tę książkę)
5. "Życie Pi"
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
1. Zofia Nałkowska - Medaliony
2. D.R. Koontz - Grom
3. N.H. Kleinbaum - Stowarzyszenie umarłych poetów
4. Jerome David Salinger - Buszujący w zbożu
5. Aleksander Kamiński -Kamienie na szaniec
_________________ "Więcej już nic nie mówię, bo jeszcze bym coś takiego powiedział, że później Kongregacja Nauki Wiary musiałaby się do mnie dobrać"
Jan Paweł II
Bibliotekę w mojej wsi wspaniałej mi zamknęli na 2 tygodnie i nie mam co czytać A nie chce mi się jechać specjalnie do miasta-do którego mam 10 minut na rowerze, no ale mniejsza o to
Stowarzyszenie wędrujących dżinsów- Ann Brashers
Mały Książe
Opium w rosole-M.Musierowicz
Kamienie na szaniec
A na tą ostatnią trudno mi się zdecydować....:P