Zaproszone osoby: 4
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 22:28 jakie lubicie gierki?
no właśnie jakiego typu lubicie gierki ? Symulatory,strategie, RPG, wyścigowe ..czy jakie tam inne? Ja to raczej samochodowe jakieś , ale i tak mało gram
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: |1 Lut 2007|, 2007 23:04
ja też już nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w grę komputerową, za młodu miałem konsolę do gier i już się wygrałem.. ;-) Ale jakby co to samochodówki only..
Doom, Doom, Doom, Doom, Doom i jeszcze raz Doom :mrgreen: ale nie ten gniot z numerem 3, tylko 1 & 2. Ze strzelanek to jeszcze Max Payne. Zresztą gry to strata czasu :-P
_________________ Zejdź z krzyża! Potrzebuję drewna na ognisko!
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |2 Mar 2007|, 2007 19:22
Panna-K. napisał/a:
A ja lubie takie ekonomiczne :-P
Zresztą prawie wcale nie gram. To się nie znam :mrgreen:
no tak Panna-K., zgodzę się - możemy się dzięki nim naprawdę nauczyć wiele - np. przedsiębiorczości która jest przydatna w życiu;) ja z ekonomicznych naj naj lubię SIM CITY - ale nie umiem w to grać:P na kodach jadę... wiem nie ma się czym chwalić:P
Strategie, ale nie typową klikaninę, a coś w deseń Europy Universalis tudzież Imperial Glory...nie to jak skopać paru Angoli... i Ruskich.... i Austriaków...i Prusaków...nie, to nie ksenofobia
No i dobrą strzelanką wojenną też nie pogardzę
Kiedyś to grało się w każdą gierkę, czy to wyścigi (NFS2 ^^ RoadRash etc.), czy jakieś symulatory lotu, sporty - NBA, Fifa (98RTWC hit!), strategie (oo to od małego, takie Dune 2 na ten przykład, na PC to już np. Age of Empires, Heroes, czyli zarówno czasu rzeczywistego, jak i turówki), platformówki, logiczne (klasyczne przestawianie skrzynek), karcianki (pasjans rox ^^ podobnie jak poker), strzelanki (klasyka - Wolfenstein, z dosa odpalał ^^ a później to np. RTCW, Medal of Honor etc. albo typowe rzeźnie, jak Quake); oraz nie wiem jak określić ten typ - ale chodzi o Wormsy ^^ i wszystko wiadomo ;-)
Wysłany: |24 Mar 2007|, 2007 17:49 Hmm.. Moje typy
Lubie typy : MMORPG,RPG,FPP,STRATEGIA,RTS,iWiększość starych gier które można nabyć na www.shadowleast.bloog.pl :> zapraszam jeśli ktoś lubi stare gry typu doom1 chciałbym też sie pochwalić że przeszedłem na nightamre caego Doom1 w 3 godziny
Kiedyś przechodziłem kazdą giere jaką miałem teraz się ograniczyłem i to barrrdzo tylko do jednej Counter-strike = 7 lat juz w to gram on-line i nigdy mi się nie znudziła i nie znudzi ;]
Grałem kiedyś w przygodówke The Neverhood bardzo stara gra ale co zabawne nie mogłem jej przejsc i tak jest do tej pory zatrzymuje sie w jednym miejscu i amen