Jestem ...: Chory na głowe... Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Skąd: Kielce
Wysłany: |6 Cze 2007|, 2007 22:40
Ja tak sobie kminiłem i stwierdziłem że rzeczą której najbardziej nie lubię w modzie jest ona sama. Przelotna ciągle sie zmienia zero stałości i te panienki które ciągle próbują być modne a fe...
Wysłany: |8 Cze 2007|, 2007 20:31
hm. nie lubię złotych butów. nie lubię takich pończochowych skarpetek do spódnicy czy krótkich spodenek. nie lubię wcześniej już wspomnianych dresów. nie lubię gdy dziewczyna ciągnie bluzkę do tyłu tak, że połowa brzucha jest goła. nie lubię u dziewczyn luźnych bluz. fakt, że o gustach się nie dyskutuje, jednak każdy powinien posiadać choć odrobinę wyczucia stylu.
Jestem ...: wiatrem Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 351 Skąd: z nieba :)
Wysłany: |9 Cze 2007|, 2007 18:41
ja nie lubię dresów, spodni tzw. 'rurek' , różowych sweterków, białych bluzek i spodni (biały i różowy = precz!) ale każdy ubiera się jak chce i jak mu lepiej
Nie lubię dresów, złotych i srebrnych balerinek, skarpetek przy sandałach, japonkach, albo balerinkach.
Denerwuje mnie też kiedy ktoś przesadza z różem, złotem i srebrem, bo te dwa ostatnie kolory jakieś modne stały się : /.
Denerwują mnie tez wszechobecne groszki! ==".
Jestem ...: wiatrem Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 351 Skąd: z nieba :)
Wysłany: |9 Cze 2007|, 2007 20:04
Nin napisał/a:
wszechobecne groszki!
znam 3 dziewczyny które kazały siebie przezywać 'groszkami', nosiły wszystko w groszki i były takie groszkowate.
ale dla mnie i tak grochówki a nie groszki
skarpetki przy japonkach xD popieram, skarpetki przy szpilkach !!! (jedna dziewczyna w zimie ubrała szpilki i skarpetki ! )
.Carrie.! [Usunięty]
Wysłany: |9 Cze 2007|, 2007 21:52
reszka napisał/a:
spodni tzw. 'rurek'
reszka napisał/a:
białych bluzek
Nin napisał/a:
Denerwują mnie tez wszechobecne groszki! ==".
Mnie tam żadne z powyższych nie przeszkadza, choć żadnej z tych rzeczy nie noszę. No może z wyjątkiem białych bluzek, ale one to tylko w razie jakiejś okazji.
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |21 Sty 2008|, 2008 17:38
Krótkie bluzki odsłaniające pępek przy mrozie, szczególnie u grubszych dziewczyn. Tak jak powyżej; rurki u dziewczyn niezbyt szczupłych, z szerokimi biodrami. U facetów sweterków w te takie kwadraty, które mają swoją nazwę, ale nie pamiętam xD
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |28 Sty 2008|, 2008 17:22
SleepyHolly napisał/a:
U facetów sweterków w te takie kwadraty, które mają swoją nazwę, ale nie pamiętam xD
Może chodziło Ci o romby? Bo innych 'kwadratów' nie kojarzę.
Mnie strasznie drażnią leginsy i mini (spódniczka) do tego.
Dodatkowo: gołe brzuchy. Nawet jeżeli ładne i zadbane. To już daaaaaaaaawno wyszły z mody.
Tipsy
Balerinki z ozdobami + skarpetki do tego (czyli tak jak już pisały dziewczyny)
Jakoś dziwnie drażni mnie też zakładanie kaptura z bluzy na głowę.
Że tak nazwę... 'nieudane kompozycje bluzkowe' Prosto mówiąc: ubieranie topu we wzroki, albo z naszywkami na niejednolite bluzki, z napisami i dodatkami.
I strasznie nie podobają mi się bluzki wystające spod kurtki (szczególnie zimowej), która swoją drogą często nawet brzucha nie zakrywa
Jakieś bardzo ozdobne kolczyki wydają mi się..... dziwne
Ach, no i kilka łańcuszków, bransoletek i pierścionków na raz, na dodatek niedopasowanych do całej kreacji.
Zbyt błyszczących rzeczy też nie lubię ;]
Mniej więcej jest
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Nadziejka89 [Usunięty]
Wysłany: |28 Sty 2008|, 2008 17:30
libra236 napisał/a:
Jakoś dziwnie drażni mnie też zakładanie kaptura z bluzy na głowę.
A ja lubię kaptury.. sama mam taką jedną bluzę
A czego nie lubię?
Nie podobają mi się straaasznie wysokie szpilki.
Jak chłopaki mają krok spodni między kolanami.
Glany z kolorowymi czubkami.
Kolorowe sznurówki (w sensie że w jednym bucie zielona w drugim niebieska, a do dego w jaskrawych odcieniach).
Na razie tyle, jak sobie przypomnę to dopiszę.
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |28 Sty 2008|, 2008 17:47
Najbardziej nie lubię, jak chłopak nosi tak niesamowice spuszczone spodnie, że jak się pochyla, to ma je w zasadzie pod tyłkiem. Wystarczy wpaść na jednego takiego, coś mu wyleci z ręki, a później nawet nie wie jak się do tego zabrać, żeby to podnieść, ale nie pokazywać majtek : P
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Jestem ...: za długo by opisywać jaka Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 193
Wysłany: |6 Lut 2008|, 2008 18:01
a ja nie lubię srebrnego i złotego.
Naszła teraz moda, na złote i srebrne kurtki, torebki, bluzki buty.
i do tego jeszcze te kurtki takie jakieś jakby polakierowane.
Nie przyglądam się temu z bliska bo przyznam szczerze, że to mnie odrzuca. Bo kobieta powinna być kobietą i ubierać się bardziej delikatnie niż na złotą lalkę barbie. Oczywiście to mój gust i moja zdanie bo jestem oświecona i wiem, że każdy ma inny gust.
U facetów nie lubię kiedy ubierają się jak to mówią na 'nudziarzy'.
Swetry spod spodu wystający kołnierzyk, spodnie eleganckie. Nienawidzę tego. Do ubioru mężczyzn nie przyciągam dużej wagi-wystarczy,że nie ubiera sie na 'nudziarza'.
_________________ 'If you're what you say you are a superstar'