Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |16 Sie 2008|, 2008 21:13 .odświętny strój.
Jak najczęściej ubieracie się na ważne okazje? (akademie szkolne, święta, urodziny)
Wybieracie ten strój według mody czy stereotypu?
I jaki macie pomysł na nowoczesny, odświętny i dobrze wyglądający strój?
Osobiście ostatnio szukam czegoś takiego. Nie wiem, czy czarna koszula i biała spódnica/spodnie. Sukienka? Spódnica na szelkach z wysokim stanem?
Ojjj....
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Różnie to bywa. Mam taki szary komplet-żakiet i spódnica, dobrze się sprawdza na większych uroczystościach, ale czasem wybieram po prostu ciemne dżinsy, czarną, elegancką bluzkę i buty na obcasie. Do tego srebrna biżuteria i jest elegancko
Podobają mi się takie czarne spodenki do kolan albo przed kolana w wersji eleganckiej, które można połączyć z odpowiednią bluzką i odpowiednimi butami...
A sukienka elegancka, na ważne uroczystości, to dla mnie tylko 'mała czarna'.
ja się ubieram w długą białą koszulę w niebieską kratkę z przydługimi rękawami na spinki po dziadku (Ś.P.), które wyglądają jak kora drzewa z wygrawerowanym w środku złotym psem.
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Zazwyczaj biała koszula, marynarka, spódnica mniej więcej do kolana lub spodnie w kant
sukienki też oczywiście ale to juz bardziej na koncerty, wesela itp.
szpikli mmm ^^, uwielbiam szpilki, na początku miałam kłopot z równowaga ale jest ok
jednak na jakieś większe imprezy typu wesele, wole założyć coś na mniejszym obcasie.
Jestem ...: zmienna jak pogoda ;-)
Wysłany: |19 Sie 2008|, 2008 11:50
Na akademie to zakładam
spodnie kanty i białą bluzkę lub
czarną spódniczkę tuż przed kolana i białą bluzkę lub
spodnie kanty i biały gorset lub
czarną spódniczkę tuż przed kolana i biały gorset.
Czasami do tego żakiet. A buty to czarne czasami pantofle lub czarne szpilki.
Na święta i urodziny to już różnie spodnie, sukienki, spódniczki, bluzki, żakiety. Zależy od nastroju i do kogo idę.
ja ze względu na profil klasy mam strasznie dużo takich ciuchów bo latamy na premiery w strojach wieczorowych i.t.d a na takie jakieś uroczystości zwykle zakładam plisowaną elegancą spódniczkę i białą bluzkę ze stójką ,żakiet i obcasy , czasem spodnie eleganckie i do tego czarne gorset wiązany,.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |24 Sie 2008|, 2008 09:28
Ponieważ trafiła mi się w szkole fucha fotografa to Jeansy, biała bluzka, dobrze już rozciągnięty żakiet i adidasy. Przy innych okazjach zależy czy chce zrobić na kimś wrażenie czy nie. Jak idę bo muszę to ubieram pierwsze ciuchy jakie mi wpadną w ręce w stylu spódnica bluzka. A jak wiem ze to coś ważnego i dużo może od tego zależeć to potrafię się odwalić.
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim