Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy częste mycie twarzy jest niezdrowe?
Autor Wiadomość
dzordzu 
55%

Jestem ...: fajnym ludziem
Wysłany: |16 Wrz 2008|, 2008 22:46   

just.me napisał/a:

Ale tym sposobem wcale nie oszczędzamy , może faktycznie powstaną dzięki temu brudowi różne substancje pomocne nam w życiu ,ale co będzie jeśli okaże się to dla nas zgubne ? I będziemy musieli wydawać pieniądze na chemiczne oczyszczanie twarzy ? Jam gotowa podążać za Twoją radą ,lecz mam jeszcze wątpliwości czy te mycie twarzy jest niezdrowe.Zapomniałeś ,że z tego łoju powstanie też idealny żel do włosów i nabłyszczacz do butów :P

Ze względu na rozwój techniki oczyszczalnie tego typu będą bardzo tanie lecz ze względu na to, że EURO zmierza w naszym kierunku bardzo szybkim krokiem wszelkie substancje zapotrzebowania codziennego będą dużo droższe a ne ma to jak natura i biopreparaty. Im więcej wytworzymy sami tym lepiej ;)
Co do ostatniego twego zdania to cieszę się, że podążasz w kierunku odpowiednim do mego :cool:
just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:
Fajna śmierć ale "nie schodź" nam jeszcze

:luka: ja się nigdzie nie wybieram. :luka:

Rzecz jasna ,zrozumiała :luka:

just.me napisał/a:

dzordzu, niesamowity avatar taki hmm słodki !
[/quote]

Czy słodki...na pewno smakowity :luka:

just.me 
40%

Jestem ...: uciekinierką.
Wysłany: |17 Wrz 2008|, 2008 15:39   

Nieeeeeeeeee nieee znowu on :znudzony:
:rotfl:
dzordzu napisał/a:
Ze względu na rozwój techniki oczyszczalnie tego typu będą bardzo tanie lecz ze względu na to, że EURO zmierza w naszym kierunku bardzo szybkim krokiem wszelkie substancje zapotrzebowania codziennego będą dużo droższe a ne ma to jak natura i biopreparaty. Im więcej wytworzymy sami tym lepiej
Co do ostatniego twego zdania to cieszę się, że podążasz w kierunku odpowiednim do mego

nie pochlebiaj sobie
:cwaniak:
dzordzu napisał/a:
Czy słodki...na pewno smakowity

wierzę na słowo .

No dobra ok ,ale zaraz wyskoczyłeś z tym wszystkim ,ale powiem Ci tak co by się stały gdyby ludzie z naszego łoju zaczeli robić eliksiry i sprzedawali w sklepach naturalne kosmetyki , zwłaszcaa ,że takie jak moje miasto oblężone w niemców kupują wszystko i wszędzie więc dlaczego nie ? Póki nie weszło euro wzbogacilibyśmy się i założyliśmy nawet specjalne fabryki z produkcją owych produktów ?
Ale ja nie chcę być jej pracownikiem.

dzordzu 
55%

Wysłany: |23 Wrz 2008|, 2008 19:51   

just.me napisał/a:
Nieeeeeeeeee nieee znowu on :znudzony:

Nie ma, że lekko :cool:

just.me napisał/a:

No dobra ok ,ale zaraz wyskoczyłeś z tym wszystkim ,ale powiem Ci tak co by się stały gdyby ludzie z naszego łoju zaczeli robić eliksiry i sprzedawali w sklepach naturalne kosmetyki , zwłaszcaa ,że takie jak moje miasto oblężone w niemców kupują wszystko i wszędzie więc dlaczego nie ? Póki nie weszło euro wzbogacilibyśmy się i założyliśmy nawet specjalne fabryki z produkcją owych produktów ?
Ale ja nie chcę być jej pracownikiem.

Twoje miasto owszem jest ...oblężone w niemców.... :szok: ale tylko w sezonie letnim :luka: Przed i po sezonie jest tego malutko :)
Bardzo dobry pomysł! Osobiście podpisuję się pod tym obiema rączkami :luka:
A co do zatrudnienia to czemu nie przecież będzie to praca w warunkach szkodliwych bądź nawet zagrażających zdrowiu z czym wiąże się wysoka gaża i oczywiście ze względu na formy produkcji i materiały emerytura po 5 latach wysługi :cool:
Przemyśl to :luka:

just.me 
40%

Wysłany: |27 Wrz 2008|, 2008 21:05   

dzordzu napisał/a:
Nie ma, że lekko

nigdy nie jest lekko :zdegustowany:
dzordzu napisał/a:
Twoje miasto owszem jest ...oblężone w niemców.... ale tylko w sezonie letnim Przed i po sezonie jest tego malutko

I am german występuje przez cały rok na starym mieście chociaż no fakt w zime i na wiosne jest ich zdecydowanie mniej.

dzordzu napisał/a:
Bardzo dobry pomysł! Osobiście podpisuję się pod tym obiema rączkami

muszę to zapamiętać :cwaniak:

dzordzu napisał/a:
A co do zatrudnienia to czemu nie przecież będzie to praca w warunkach szkodliwych bądź nawet zagrażających zdrowiu z czym wiąże się wysoka gaża i oczywiście ze względu na formy produkcji i materiały emerytura po 5 latach wysługi
Przemyśl to

słuchaj..może ja odrazu założę taką firmę ejj :cool:
nie no wiesz to nie dla mnie chociaż koszty by było wysokie..
ciekawe jakby pobierano ten łój :D

dzordzu 
55%

Wysłany: |28 Wrz 2008|, 2008 19:51   

just.me napisał/a:
dzordzu napisał/a:
Nie ma, że lekko

nigdy nie jest lekko :zdegustowany:

Tym bardziej ze mną :hyhy:

just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:
Twoje miasto owszem jest ...oblężone w niemców.... ale tylko w sezonie letnim Przed i po sezonie jest tego malutko

I am german występuje przez cały rok na starym mieście chociaż no fakt w zime i na wiosne jest ich zdecydowanie mniej.

...że jak!?
Powiedz kiedy bo muszę to zobaczyć! :oczami:

just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:

muszę to zapamiętać :cwaniak:

Lepiej tak bo ja dwa razy nie powtarzam :luka:

just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:
A co do zatrudnienia to czemu nie przecież będzie to praca w warunkach szkodliwych bądź nawet zagrażających zdrowiu z czym wiąże się wysoka gaża i oczywiście ze względu na formy produkcji i materiały emerytura po 5 latach wysługi
Przemyśl to

słuchaj..może ja odrazu założę taką firmę ejj :cool:
nie no wiesz to nie dla mnie chociaż koszty by było wysokie..
ciekawe jakby pobierano ten łój :D

Jak to jak! :)
Pacą do tynków...... :cwaniak:

just.me 
40%

Wysłany: |29 Wrz 2008|, 2008 15:33   

dzordzu napisał/a:
Tym bardziej ze mną

co ty nie powiesz :cwaniak:
dzordzu napisał/a:
...że jak!?
Powiedz kiedy bo muszę to zobaczyć!

:chytry: zobaczysz wielki autobus..nie uciekaj na jego widok..zaparkuje na parkingu niedaleko poczty..wysiądą z niego starsi ludzie..ale nie bój się nic..podejdź do nich ..i zapytaj o niemców..
a odpowiedzą "
"Sorry I am german"
dzordzu napisał/a:
Lepiej tak bo ja dwa razy nie powtarzam

wątpisz w moją pamięć :looka: takich rzeczy nie da się zapomnieć :cwaniak:
dzordzu napisał/a:
Jak to jak!
Pacą do tynków......

koszty wzrosną , wydawane na pacę , a może i njie ? Trzeba wymyśleć skuteczniejszy sposób sądze ,że ta paca będzie podrażniała skórę ,która będzie wydzielała mniej łoju.
Trzeba znaleźć oczywiscie nazwę dla firmy i zdobyć mnóstwo punktów zachęcających ludzi do nie mycia twarzy. Kampania wiesz :cwaniak:

dzordzu 
55%

Wysłany: |3 Paź 2008|, 2008 23:29   

just.me napisał/a:
dzordzu napisał/a:
Tym bardziej ze mną

co ty nie powiesz :cwaniak:

:cool:

just.me napisał/a:

.......zapytaj o niemców..
a odpowiedzą ".......

Domyślam się, że spytają czy chcę po pysku ale nie omieszkam........ :luka:

just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:
Lepiej tak bo ja dwa razy nie powtarzam

wątpisz w moją pamięć :looka: takich rzeczy nie da się zapomnieć :cwaniak:

Niestety wątpię :( Zapewniam Cię, że tylko ma jest nieograniczona i jak dotąd "żadna" jej nie zagięła :cool:

just.me napisał/a:

dzordzu napisał/a:
Jak to jak!
Pacą do tynków......

koszty wzrosną , wydawane na pacę , a może i njie ? Trzeba wymyśleć skuteczniejszy sposób sądze ,że ta paca będzie podrażniała skórę ,która będzie wydzielała mniej łoju.
Trzeba znaleźć oczywiscie nazwę dla firmy i zdobyć mnóstwo punktów zachęcających ludzi do nie mycia twarzy. Kampania wiesz :cwaniak:

Zapewniam, że prędzej przekonasz człowieka do pozytywnych aspektów nie mycia się niż mycia ;) a paca skórki nie podrażni jak ściągać będzie wykwalifikowany specjalista :luka:
Kampania!? Owszem! Przedstawiciele rozdający próbki za darmo oczywiście powinni być także chodzącą reklamą czyli prace rozpoczynają dopiero po miesiącu absencji od wody i wszelkich środków "ładnie pachnących" ;)
Damy radę :cwaniak:

just.me 
40%

Wysłany: |4 Paź 2008|, 2008 14:53   

dzordzu napisał/a:
Domyślam się, że spytają czy chcę po pysku ale nie omieszkam........

nie bo to są starsi ludzie i tylko z przemiłą , jakąś taką łamiącą angielszczyzną z nutą akcentu niemieckiego zaczną Cię przepraszać :oczami:
dzordzu napisał/a:
Niestety wątpię Zapewniam Cię, że tylko ma jest nieograniczona i jak dotąd "żadna" jej nie zagięła

kolejne z serii groźba , czy wyzwanie ? :luka:
dzordzu napisał/a:
Zapewniam, że prędzej przekonasz człowieka do pozytywnych aspektów nie mycia się niż mycia a paca skórki nie podrażni jak ściągać będzie wykwalifikowany specjalista
Kampania!? Owszem! Przedstawiciele rozdający próbki za darmo oczywiście powinni być także chodzącą reklamą czyli prace rozpoczynają dopiero po miesiącu absencji od wody i wszelkich środków "ładnie pachnących"
Damy radę

Oczywiście powinni jeździć na rowerach z szyldami , dlaczego na rowerach ? Bo wtedy powietrze będzie roznosiło wykwintny zapach.
Próbki jak i kampanie o możliwości pracy .
No i oczywiście nie możemy zapomnieć o katalogu z kosmetykami.
Avon się chowa przy nas tylko teraz trzeba oblukać jakąś nazwę.

linka 
15%

Jestem ...: jaka jestem
Wysłany: |12 Paź 2008|, 2008 21:18   

Wracając do tematu i pierwszego postu. Uważam, że nie ma nic złego w częstym myciu buzi, a latem jest to nawet wskazane.
Jedynie w przypadku kosmetyków mających działanie wysuszające nie polecam zbyt częstego używania, bo można przesuszyć skórę.

hynymyny
[Usunięty]

Wysłany: |12 Paź 2008|, 2008 21:31   

Ale to wszytko nie liczy się do każdego, ja na przykład muszę myć twarz codziennie rano i wieczorem jeżeli nie stosuje się do tego na mojej twarzy występuje trądzik :/

raptor
10%

Jestem ...: Zawsze sobą
Wysłany: |15 Paź 2008|, 2008 12:03   

Ja myję twarz dwa razy dziennie. No czasami trzy, ogólnie zasada dla mnie jest taka, im częściej tym szybciej skórę wysuszę. Do tego woda w Warszawie również dla skóry przyjemna nie jest. Zatem umiarkowanie.

just.me 
40%

Wysłany: |15 Paź 2008|, 2008 19:00   

wogóle nie myjcie !! to nie jest zdrowe !

hynymyny
[Usunięty]

Wysłany: |16 Paź 2008|, 2008 08:29   

just.me napisał/a:

Ta ta ta i co mam z nią robić, jak nie myję twarzy to mam po 2 dniach takie pryszcze niewielkie pod skórą.

just.me 
40%

Wysłany: |16 Paź 2008|, 2008 15:21   

zostawić , to samo zdrowie :)

a ten zniknął i nawet nie powiedział jak mam przekonywać ludzi.
:znudzony:

Pszczolka 
65%

Jestem ...: bzykiem ;)
Pomogła: 1 raz
Wysłany: |16 Paź 2008|, 2008 15:26   

just.me napisał/a:
Ee... Ty tak serio? :] Przecież w ciągu dnia twarz się brudzi-wytwarza się sebum, powietrze, którym oddychamy też nie jest zdrowe, to wszystko ma wpływ na naszą cerę-równie dobrze moglibyśmy się cali nie myć, tylko że wtedy nie dałoby się z nami wytrzymać :] Nie udzielałam się wcześniej w dyskusji, nie chce mi się przeglądać 5 stron tego tematu, więc napisz mi-dlaczego tak sądzisz i czy Ty nie myjesz twarzy? :niepewny:

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Oczyszczanie twarzy gitarzystka Kobiety 7 |23 Lis 2007|, 2007 15:42
paulina93
Brak nowych postów Co to jest miłość... Complicated Miłość/Przyjaźń 18 |21 Paź 2007|, 2007 15:49
Nikka
Brak nowych postów Co jest gorsze? KsIęŻnIcZkA:D GadkaSzmatka 15 |19 Wrz 2008|, 2008 15:44
ZMarchewa
Brak nowych postów Co jest po smierci Gość Przemyślenia ... 22 |28 Mar 2007|, 2007 08:12
Dzika Panna
Brak nowych postów Jak to jest pierwszy raz? Gość Sex & Antykoncepcja 64 |6 Cze 2008|, 2008 20:36
Mano

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi