Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |13 Mar 2007|, 2007 17:42 Herbata
Jaką pijecie herbatę i co skłania was do tego właśnie wyboru?
Ja piję herbatę czerwoną, ponieważ ją lubię, nie mam po niej mdłości(po czarnej mam) i jest zdrowa. Dobra jest również zielona jednak nie piję jej, gdyż pijam herbatę bez cukru i jest wtedy strasznie gorzka :-(
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
czarna herbatka <lipton> + imbir + goździki + 2 łyżeczki cukru > na kubek xD
zielona oraz miętowa : D
z aromatyzowanych: saga jabłkowa, grapefruitowa, cytrynowa, earl gray
pijam bo lubię a herbata bez cukru jest okropna
_________________ nobody is perfect, my name is nobody.
Nie pije w_ogole herbaty.
Kiedys bylam ciagle w Niemczech, a tam rzadko sie ja pije.
Do snidania sok, do kolacji sok i odzwyczailam sie.
Jednak wczesniej nie wyobrazalam sobie pic innego napoju niz herbaty np. do kanapki, teraz jest inaczej ...
Ale czasem lubie wypic zielona herbate i miete :-)
Nadzwyczajna z biedronki 100 torebek tam ma. Pije dzbankami pelnymi. Pije herbate bo mi się chce pić. Dla zabicia pragnienia. Oczywiscie wtedy jak nie ma zadnego picia pod reka.
Pijam herbatkę Lipton-tylko w torebkach. wcześniej piłam Sagę, ale mi przeszło. No i uwielbiam Earlgrayest przepyszna a miętkę to od małego..odkąd pamiętam jak babcia robiła Przez 3,5 miecha nie piłam herbaty tylko kawę samą albo z mlekiem czy też frappe i muszę przyznać że dało wytrzymać bez herbatki
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Zależy jaką częstują ^^ A tak z wyboru - zwykle w domu jest full rodzajów herbaty - różne smakowe np. limonka, cytryna, coś tam z miodem; czerwona też, zwykła earl grey (czy jak to tam się pisze), byle nie zielona, od rumianku też mnie odrzuca. Reszta może być ;-)
Ja lubię herbatę czerwona, zielona i taką w fioletowym opakowaniu z Biedronki. Pyszna jest i bije wszystkie Liptony na głowę
_________________ "Człowiek musi cierpieć, bo inaczej nie nauczy się doceniać szczęścia. Takiego zwykłego, codziennego szczęścia. Radość i cierpienie to dwie połówki tego samego jabłka."
Jestem ...: nie do przewidzenia......
Wysłany: |12 Mar 2008|, 2008 19:48
dzbankami całymi pije...... ostatnio uwielbiam ze świezo startym imbirem i miodem mniam.... jaką to tak naprawde zalezy od humoru:) zieloną,assam,earl grey, czerwoną, mieszanki herbaciane.. zawsze i wszędzie o kazdej porze dnia i nocy.....
_________________ ŻYCIE JEST PIĘKNE.... powiedział prosiaczek i rzucił sie w przepaść
ja jestem herbatoholiczką. xD pijam ok. 3-4 litrów herbaty dziennie. najlepsza zwykła,czarna + 2 łyżeczki cukru. ale nie pogardzę innymi. xd z owocowych pyszna jest wiśniowa. ^^
Jestem ...: jogurtem Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Posty: 127 Skąd: z jogobeli
Wysłany: |12 Mar 2008|, 2008 20:11
Piję herbatę pod każdą postacią i w każdym rodzaju ; ) Uwielbiam niezbyt mocną, z dwiema łyżeczkami cukru i cytryną. Poza tym kocham cytrynową Nestea i wszystkie PRAWDZIWE herbaty, które można dostać w sklepach harbacianych ; P
No, a jak byłam mała, to żarłam granulowane xD
_________________ This is your one opportunity to do something that no one has ever done before and that no one will copy throughout human existence. And if nothing else, you will be remembered as the one guy who ever did this. This one thing.
Nie pije herbaty prawie w ogole, od jakiegos czasu. Do sniadania tylko albo wieloowocowa, albo truskawkowo-waniliowa, albo jakas ziolowa.
Kiedy bylam w domu to pilam litrami. Najchetniej Lipton z lyzeczka cukru i cytryna ^^^, inne wynalazki tez xD