Księżniczka, pewnie i przesadzamy, ale kobiety już tak mają-mimowolnie chcą dążyć do perfekcji, która w tej kwestii jest sprawą dyskusyjną... Ja mam 170cm i ważę 63, więc przytyć raczej nie mam zamiaru
Raczej teraz się pilnuję, żeby nie jeść za dużo... No i jakoś idzie do przodu
Wg mnie to dziewczyny mają jakąś paranoję z tym odchudzaniem, aż patrzeć mi się nie chce na dziewczyny, które nie mogą sobie 'pozwolić' na chociażby kawałek czekolady bo się odchudzają...
_________________ Niech osoba niewartościowa pierwsza rzuci kamieniem...
Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |17 Sie 2008|, 2008 02:22
Na chwilę obecną źle się czuję z tą wagą, którą mam.
Wpadłam chyba w jakąś depresję.
Ciągle coś podjadam, a jednak nie mogę na siebie patrzeć.
Planuję w nocy dietę, kiedy zasnąć nie mogę, a potem znowu jem.
Jestem niezadowolona z własnej figury.
Nie dlatego, że przesadzam.
Ale dlatego, że źle się tak czuję.
Wiem, że stać mnie na więcej.
W ciągu dwóch lat wiele przytyłam.
Kiedy patrze na stare zdjęcia, a właściwie nie takie stare.. mówię sobie, że przecież to było tak niedawno.. a tak inaczej.
Mówiąc szczerze, jestem teraz załamana.
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Jestem ...: zmienna jak pogoda ;-)
Wysłany: |17 Sie 2008|, 2008 12:16
Ja się nie odchudzam. Był czas, że bardzo przejmowałam się swoją wagą, ale teraz już nie. Oczywiście mogłabym ważyć mniej, ale zaakceptowałam swoją wagę. Nie jestem ani gruba, ani szczupła. Raczej taka średnia, ale mi to odpowiada (innym też).
Nie wystarczy zacząć żyć na sportowo
Dużo ruchu, podliczanie kalorii na prawdę nie zajmuje to dużo czasu a efekty są zaskakujące. Nie ma potrzeby się gnębić bo niby z jakiego to powodu Wszystko z głową a i ciało będzie zadowolone
Dużo ruchu, podliczanie kalorii na prawdę nie zajmuje to dużo czasu a efekty są zaskakujące. Nie ma potrzeby się gnębić bo niby z jakiego to powodu Wszystko z głową a i ciało będzie zadowolone
Uwielbiam się odchudzać kocham to ! mm ja się nigdy nie odchudzałam więc trudno mi tutaj o czym kolwiek powiedzieć powiało kłamstwem ?
Chyba zastosuje się do Twoich rad , moje odchudzanie jest bardzo nieskuteczne przynajmniej takie się stało.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
Jestem ...: szaloną kobietką
Wysłany: |29 Sty 2009|, 2009 17:46
Ja też zaczęłam się odchudzać, znalazłam fajną stronkę z poradami i zaleceniami jak schudnąć, jakiećwiczonka robić i co jęść żeby osiągnąć wymarzoną figurę!