Pomysł jest dobry.. ale .. Za takie coś powinna się wziąć osoba odpowiedzialna. Najlepiej taka co ma dużą chatę, albo działkę. Wtedy zaprasza do siebie. Albo wie jak skombinować jakąś salę wtedy osoby które jadą składają się... To jest bardzo trudne, bo każdy by chciał jak najbliżej siebie tak zauważyłem.. =|
Im więcej osób będzie mogło jechać na 100% tym łatwiej się zorganizujecie.. Zrobicie zrzutkę po 40 zł może mniej .. Jak nikt nie ma chaty odpowiedniej na taki zlot, bądź działki..
Tak ale jakby było dużo osób to primo trza gdzieś się podziać .. Wolisz zlot w plenerze .. Znam takie zloty już na kilku byłem, szczerze mówiąc to poznawałem się z osobami chlając wódę ... =| No mniejsza o większe im więcej osób się zbierze na 100% tym mniej kasy będzie trzeba wyłożyć na sale bądź co innego... A Sala wiem, że kosztuje od 800 zł za nocke .. Więc to też nie jest mało... Na mazurach domki kosztują tanio więc tam można najlepiej ... ;P
Kraków, ale i tak nie mógłbym wpaść - z 4 spotkania mam na wakacjach
Tak, w przyszłym roku, gdyby było Was z dwa tuziny to moglibyśmy coś zorganizować.
hmm ... w sumie może puściliby mnie, bo najprawdopodobniej będe w okolicach Wrocławia pod koniec lipca.
Nadziejka89 [Usunięty]
Wysłany: |30 Maj 2008|, 2008 12:11
Jeżeli już by się moja szanowna rodzicielka zgodziła, to bardziej odpowiadałby mi lipiec.
Jest zaraz po 20stym i nie zdążę przehulać całej kasy.
Jednak nie ukrywam, iż wolałabym jednodniowe spotkanie.
Ja od razu mówie, że na 90% mnie nie będzie.
Co prawda ojciec na 99% będzie pracował we Wrocławiu, więc będę tam czasem bywał, ale niestety chyba nie w tym terminie.