Jestem ...: Chory na g³owe... Pomóg³: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Sk±d: Kielce
Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:08
No chyba ¿e ch³opak bêdzie mia³ minimalne ilo¶ci spermy na palcach i w³o¿y je do pochwy. Wystarczy wtedy ¿e w³o¿y g³êboko i ¿e bêdzie tam ten jeden ma³y skurczybyk, który dotrze do celu
Jestem ...: Chory na g³owe... Pomóg³: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Sk±d: Kielce
Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:17
Czy ja wiem?? Wystarczy ¿e ch³opak tu¿ przed erekcj± z³apa³ za swoje przyrodzenie i mu kapnê³o na rêkê. Wytar³ ale nasienie zosta³o. Pó¼niej kontynuowali i ta da siê zrobi³o dziecko niby w niemo¿liwy sposób, a moja dziewczyna opowiada³a mi ostatnio o dziewczynie, która zasz³a w ci±¿e na basenie bo kto¶ siê strzepa³ i siad³a na nasieniu xD a ¿e ¶wiat³o materia³u jest za du¿e ¿eby zatrzymaæ plemniki by³a dziewic±, która zasz³a w ci±¿e XD
Wydaje mi siê, ¿e do wspó³¿ycia potrzebna jest pe³na dojrza³o¶æ. Czyli fizyczna i psychiczna. Niektórzy mog± psychicznie byæ przygotowani na sex, jednak ich cia³o jeszcze nie jest do tego odpowiednio przystosowane.
Sex jest wa¿nym prze¿yciem, lepiej zostawiæ po tym same dobre wspomnienia, a nie potem ca³y czas ¿a³owaæ.
Mam 14 lat i jak na razie o tym nie my¶lê i nie zamierzam my¶leæ przynajmniej do 18 lat.
_________________ ~''Najwa¿niejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi siê tylko sercem...''
A co mam zrobiæ je¿eli moje 2 kole¿anki ostro krêc± ze mn± i moim koleg±, chodzi o to ¿e na baletach bawimy siê we czworo ostatnio stwierdzili¶my ¿e t o ostre dziewczyny, jeszcze nie spali¶my z ¿adna z nich ale o co¶ im chodzi, nie wiemy o co ale mo¿liwe ¿e o seks grupowy. No to nie¼le jak to prawda.
Jestem ...: fajna Pomog³a: 1 raz Posty: 399 Sk±d: Siedlce
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 14:22
Imagination, nie ¶miej siê, te¿ tak na pocz±tku my¶la³am xD
Ja równie¿ podtrzymuje swoj± opiniê ;] A wsumie chyba jej nie wyrazi³am A wiêc ja postaram siê utrzymaæ dziewictwo do ¶lubu (; a jak bêdzie to zobaczymy
_________________ A ja bêdê sz³a pod pr±d i powiem, ¿e lubiê poniedzia³ki.
Jestem ...: sob±...
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 15:05
Fioletowa napisa³/a:
Imagination, nie ¶miej siê, te¿ tak na pocz±tku my¶la³am xD
Ja równie¿ podtrzymuje swoj± opiniê ;] A wsumie chyba jej nie wyrazi³am A wiêc ja postaram siê utrzymaæ dziewictwo do ¶lubu (; a jak bêdzie to zobaczymy
dziwne - to mnie zaciekawi³o najbardziej
W±tpiê ¿eby¶ utrzyma³a, ale 3mam kciuki
Poznasz mê¿czyznê którego pokochasz jak nikogo jeszcze, bêdziecie razem bardzo dlugo...no a pó¼niej to ju¿ mo¿na sobie wyobraziæ:P
Ja to nie wiem jak z moim dziewictwem [czyt.prawictwo] Raczej jestem dziwny i wola³ bym to zrobiæ z osob± która kocham a nie z pierwsza lepsza:P
_________________ ...kiedy pomocnej d³oni potrzeba, daleko nie musia³em jej szukaæ, wystarcza³o po s±siedzku do drzwi zapukaæ, nie do wszystkich tylko do wybranych osób, najlepiej mi znanych, po prostu zaufanych.
Jestem ...: fajna Pomog³a: 1 raz Posty: 399 Sk±d: Siedlce
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 15:10
Ja te¿ [;
Trzymaj te kciuki, trzymaj . Postawi³am to sobie za cel xD A nu¿ widelec ³y¿ka siê uda ;p
Bo jak tutaj ju¿ kto¶ wcze¶niej napisa³ bia³a suknia na ¶lubna oznacza, ¿e jest siê "czystym" (;
_________________ A ja bêdê sz³a pod pr±d i powiem, ¿e lubiê poniedzia³ki.
Ja to nie wiem jak z moim dziewictwem [czyt.prawictwo] Raczej jestem dziwny i wola³ bym to zrobiæ z osob± która kocham a nie z pierwsza lepsza:P
I to bardzo dobrze o Tobie ¶wiadczy A co do utrzymywaniem dziewictwa do ¶lubu... Kiedy¶ te¿ siê tego trzyma³am, a teraz my¶lê, ¿e jednak z tym nie wytrzymam Ale te¿ zamierzam zaczekaæ do jakiego¶ odpowiedniego wieku, takiego, w którym mog³abym siê zaopiekowaæ moim ewentualnym dzieckiem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach