Strona g��wna forum m�odzie�owego

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Przesuniêty przez: sallamandra
|2 Mar 2007|, 2007 23:35
Kiedy zacz±æ wspó³¿ycie ?
Autor Wiadomo¶æ
BlueEyeGuy 
60%

Jestem ...: Chory na g³owe...
Pomóg³: 2 razy
Sk±d: Kielce
Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:08   

No chyba ¿e ch³opak bêdzie mia³ minimalne ilo¶ci spermy na palcach i w³o¿y je do pochwy. Wystarczy wtedy ¿e w³o¿y g³êboko i ¿e bêdzie tam ten jeden ma³y skurczybyk, który dotrze do celu :)

Pszczolka 
65%

Jestem ...: bzykiem ;)
Pomog³a: 1 raz
Sk±d: O¶wiêcim
Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:11   

BlueEyeGuy napisa³/a:
Wystarczy wtedy ¿e w³o¿y g³êboko i ¿e bêdzie tam ten jeden ma³y skurczybyk, który dotrze do celu :)
Co jest cholernie ma³o prawdopodobne. Jakby jednak dziewczyna zasz³a w niechcian± ci±¿ê, to osobi¶cie bym jej z³o¿y³a kondolencje.

BlueEyeGuy 
60%

Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:17   

Czy ja wiem?? Wystarczy ¿e ch³opak tu¿ przed erekcj± z³apa³ za swoje przyrodzenie i mu kapnê³o na rêkê. Wytar³ ale nasienie zosta³o. Pó¼niej kontynuowali i ta da siê zrobi³o dziecko niby w niemo¿liwy sposób, a moja dziewczyna opowiada³a mi ostatnio o dziewczynie, która zasz³a w ci±¿e na basenie bo kto¶ siê strzepa³ i siad³a na nasieniu xD a ¿e ¶wiat³o materia³u jest za du¿e ¿eby zatrzymaæ plemniki by³a dziewic±, która zasz³a w ci±¿e XD

Pszczolka 
65%

Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:33   

Yyy... No to mnie zaskoczy³o. Nigdy ju¿ nie pójdê na basen, choæ ma³o to prawdopodne...

BlueEyeGuy 
60%

Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:39   

Fakt na pewno nie zdarza siê to codziennie ale czasem siê trafiaj± takie przypadki.

vortex1337 
85%

Zaproszone osoby: 1
Jestem ...: ch³op...z mazur
Wys³any: |7 Sie 2007|, 2007 23:43   

BlueEyeGuy napisa³/a:
by³a dziewic±, która zasz³a w ci±¿e XD

Gdzie¶ ju¿ tak± historiê s³ysza³em :D

Nie da siê ukryæ, ¿e plemniki maj± zdolno¶æ poruszania siê, ale prawdopodobieñstwo, ¿e zajdzie siê w ten sposób w ci±¿ê jest jeden na miliard :D

Pozwolê sobie zadaæ to pytanie: hiszpan dlaczego chcia³by¶ uprawiaæ seks oralny w tak m³odym wieku? :chytry:

skanerzdrukark±
[Usuniêty]

Wys³any: |8 Sie 2007|, 2007 21:21   

BlueEyeGuy napisa³/a:
tu¿ przed erekcj±

Chyba chodzi³o o ejakulacjê... Tu¿ przed erekcj±, to potencjalnie ka¿dy moment, kiedy nie jeste¶ podniecony. :D

BlueEyeGuy 
60%

Wys³any: |10 Sie 2007|, 2007 09:22   

Dobra Skaner mo¿e xP ja tam jestem chemik nie biolog xP

hiszpan92 
80%

Jestem ...: Piêkny.
Sk±d: Gdynia/Malaga
Wys³any: |10 Sie 2007|, 2007 19:27   

vortex1337 napisa³/a:

Pozwolê sobie zadaæ to pytanie: hiszpan dlaczego chcia³by¶ uprawiaæ seks oralny w tak m³odym wieku? :chytry:

A gdzie ja powiedzia³em ¿e chcia³bym? :niepewny: To ¿e nie mam nic przeciwko, to nie znaczy ¿e sam bym chcia³.
A czy bym chcia³ to ju¿ moja prywatna sprawa :P

Agusia_93 
20%

Sk±d: Z krainy marzeñ ;)
Wys³any: |11 Sie 2007|, 2007 23:33   

Wydaje mi siê, ¿e do wspó³¿ycia potrzebna jest pe³na dojrza³o¶æ. Czyli fizyczna i psychiczna. Niektórzy mog± psychicznie byæ przygotowani na sex, jednak ich cia³o jeszcze nie jest do tego odpowiednio przystosowane.
Sex jest wa¿nym prze¿yciem, lepiej zostawiæ po tym same dobre wspomnienia, a nie potem ca³y czas ¿a³owaæ.
Mam 14 lat i jak na razie o tym nie my¶lê i nie zamierzam my¶leæ przynajmniej do 18 lat.

~Je¶li wiara czyni cuda, musisz wierzyæ, ¿e siê uda... :D

hynymyny
[Usuniêty]

Wys³any: |13 Sie 2007|, 2007 10:52   

A co mam zrobiæ je¿eli moje 2 kole¿anki ostro krêc± ze mn± i moim koleg±, chodzi o to ¿e na baletach bawimy siê we czworo ostatnio stwierdzili¶my ¿e t o ostre dziewczyny, jeszcze nie spali¶my z ¿adna z nich ale o co¶ im chodzi, nie wiemy o co ale mo¿liwe ¿e o seks grupowy. No to nie¼le jak to prawda.

Fioletowa 
50%

Jestem ...: fajna
Sk±d: Siedlce
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 14:22   

Imagination, nie ¶miej siê, te¿ tak na pocz±tku my¶la³am xD

Ja równie¿ podtrzymuje swoj± opiniê ;] A wsumie chyba jej nie wyrazi³am :D A wiêc ja postaram siê utrzymaæ dziewictwo do ¶lubu (; a jak bêdzie to zobaczymy :P

imagination 
35%

Jestem ...: sob±...
Sk±d: Stary S±cz
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 15:05   

Fioletowa napisa³/a:
Imagination, nie ¶miej siê, te¿ tak na pocz±tku my¶la³am xD

Ja równie¿ podtrzymuje swoj± opiniê ;] A wsumie chyba jej nie wyrazi³am :D A wiêc ja postaram siê utrzymaæ dziewictwo do ¶lubu (; a jak bêdzie to zobaczymy :P

dziwne - to mnie zaciekawi³o najbardziej :P

W±tpiê ¿eby¶ utrzyma³a, ale 3mam kciuki :P

Poznasz mê¿czyznê którego pokochasz jak nikogo jeszcze, bêdziecie razem bardzo dlugo...no a pó¼niej to ju¿ mo¿na sobie wyobraziæ:P

Ja to nie wiem jak z moim dziewictwem [czyt.prawictwo] Raczej jestem dziwny i wola³ bym to zrobiæ z osob± która kocham a nie z pierwsza lepsza:P :zawstydzony:

Fioletowa 
50%

Jestem ...: fajna
Sk±d: Siedlce
Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 15:10   

Ja te¿ [;

Trzymaj te kciuki, trzymaj ;) . Postawi³am to sobie za cel xD A nu¿ widelec ³y¿ka siê uda ;p
Bo jak tutaj ju¿ kto¶ wcze¶niej napisa³ bia³a suknia na ¶lubna oznacza, ¿e jest siê "czystym" (;

Pszczolka 
65%

Wys³any: |2 Lut 2008|, 2008 15:12   

imagination napisa³/a:
Ja to nie wiem jak z moim dziewictwem [czyt.prawictwo] Raczej jestem dziwny i wola³ bym to zrobiæ z osob± która kocham a nie z pierwsza lepsza:P :zawstydzony:
I to bardzo dobrze o Tobie ¶wiadczy :) A co do utrzymywaniem dziewictwa do ¶lubu... Kiedy¶ te¿ siê tego trzyma³am, a teraz my¶lê, ¿e jednak z tym nie wytrzymam ;) Ale te¿ zamierzam zaczekaæ do jakiego¶ odpowiedniego wieku, takiego, w którym mog³abym siê zaopiekowaæ moim ewentualnym dzieckiem.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   

Podobne posty
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Zaczepia³ Was kiedy¶ diler?? dycha U¿ywki/Na³ogi 45 |9 Sty 2008|, 2008 22:28
hubinka
Brak nowych postów Kiedy ugry¼æ siê w jêzyk Lukasz Mê¿czy¼ni 7 |11 Lip 2008|, 2008 08:02
Hester
Brak nowych postów Kiedy koñczy siê tolerancja? firanka1601 Masz problem ? 1 |13 Lut 2009|, 2009 21:41
kalasanty
Brak nowych postów ¯ycie BlueEyeGuy Wasza twórczo¶æ 0 |4 Maj 2007|, 2007 00:44
BlueEyeGuy
Brak nowych postów ¯ycie szkolne Macaco Propozycje/sugestie 5 |30 Cze 2007|, 2007 10:25
KsIê¯nIcZkA:D

Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: