Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |28 Lut 2007|, 2007 21:33
Nie widzę nic obrzydliwego w dawaniu mężczyźnie przyjemności w postaci seksu oralnego.
A jak ktoś nie lubi to nie na należy go zmuszać.
W seksie tak jak i w kulinarii każdy ma rzeczy które lubi mniej i te które lubi bardziej.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |28 Lut 2007|, 2007 22:15
sallamandra napisał/a:
w seksie tak jak i w kulinarii każdy ma rzeczy które lubi mniej i te które lubi bar
mądrze powiedziane:) i ogólnie chyba w życiu jest tak samo;) ja jak juz pisałam - nie moglabym tego zrobic..... no cóż.... każdy jest inny, jedna panna robi to kolegom a inna nikomu... kto ma racje? trudno stwierdzic,... pozdrooo
Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |28 Lut 2007|, 2007 22:34
Podobno o gustach się nie dyskutuje. Więc proponuję, żebyśmy byli troszkę bardziej tolerancyjni bo każdy ma inne gusta.
A tak moim zdaniem, dla kobiet wydaje sie do obrzydliwe tylko wtedy gdy jeszvze tego nie próbowały. Ale jak się nie spórobuje to się nie przekona.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Róbmy to pierwsi i po problemie laska wzamian zrobi nam laske
Szczerze watpie.
Poza tym nie wiem, czy jesli chodzi o seks, oczywiscie wiazac z tym jakiekolwiek uczucia robi sie cos 'dla czegos w zamian'.
Dla mnie to sie mija z celem.