Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: inna. Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Posty: 577 Skąd: ja jestem...
Wysłany: |16 Cze 2007|, 2007 22:05
Hmm.. no każdy jest inny. Jeśli któraś z dziewczyn zrobi to pierwszemu lepszemu- jej sprawa. Jedną zadowoli zwykły pocałunek a drugą nie. Kwestia gustu, co która woli
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥
Ja już sama zasmakowałam tej miłości. Mój miś jest słodki. robimy co chcemy i jak chcemy. nikt nikogo nie pyta czy może...a jeśli jeden nie ma na to ochoty daje drugiemu znać. I to wszystko. Na tym właśnie polega seks. Na wzajemnym zrozumieniu
_________________ Zastanów się,kogo obchodzi to kim jesteś,jak się nazywasz,ile masz lat
Jestem ...: Chory na głowe... Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 540 Skąd: Kielce
Wysłany: |17 Cze 2007|, 2007 13:08
netka159 napisał/a:
Ja już sama zasmakowałam tej miłości. Mój miś jest słodki. robimy co chcemy i jak chcemy. nikt nikogo nie pyta czy może...a jeśli jeden nie ma na to ochoty daje drugiemu znać. I to wszystko. Na tym właśnie polega seks. Na wzajemnym zrozumieniu
masz panno 14 lat, gratuluje inteligencji heh znowu dzieci będą rodzić dzieci
Co do mnie hmmm nie wiem może bym pytał może nie, nie byłem w takiej sytuacji jeszcze. Wiem że pewnie ona by mnie nie pytała tylko po prostu bym zrobił jej dobrze xP
hiszpan, każdy może mieć swoje zdanie.
Zareagowalam tak jak Paulina ... no sorry 14 lat - nie jest się dojrzałym ani psychicznie ani fizycznie do sexu, obojętnie jakiego.
Robienie laski komuś, nawet w wieku 14 lat, to nic takiego.
Nie, nie... nie mogę takich rzeczy czytać Przerażasz mnie Hiszpan Robienie "laski" w wieku 14 lat, ludzie robiący to w tym wieku nie są do końca świadomi swoich czynów...
ekhem... Paulinko ty też nie masz za dużo jakby to powiedzieć latek. Więc czemu jeździsz po netka159, skoro też nie za wiele wiesz. Ogólnie to też nie jesteś raczej gotowa psychicznie do tego, ale co ja tam moge wiedzieć każdy jest inny ^^
Wysłany: |17 Cze 2007|, 2007 19:52
Santo ja po niej nie jeżdżę Mam szacunek do ludzi i nie mam zamiaru po kimś 'jeździć' Właśnie, nie mam za dużo latek, jak to nazwałeś, i jak widać wiem lepiej czego wolno a czego nie Więc raczej powinno Ci to imponować, że ja w wieku prawie 14 lat nie twierdzę, że to coś dobrego. Jak mówił Hiszpan, że dziewczyna w ciążę nie zajdzie. Ale pomyślmy, 14 lat...
Nie mam zastrzeżeń co do swojego wieku pod względem 'takich rozmów'.
_________________ 'Gdy mi do serca dotrze,
będe tym, co najsłodsze
Nim- . '
♥♥