No to tak jak w temacie. Chodzi mi o to czy dziewuchy wstydza sie brac do ust ? Czy moze chlopcy sie wstydza powiedziec dziewczynie czy go wezmie? ;o Boja sie reakcji jaka nastapi gdy wypowiedza takie slowa? Czy wola sie upewnic co i jak ? Czy oby na pewno?
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Nieno... chore czasem sie to wydaje.. no ale nic.. takie życie...jak ktoś lubi to robi... jak toś nie lubi to może spróbuje... a jak niechce... to kto wie..
hehe... to sobie czekaj do południa ;p heh...
ort/sallamandra
_________________ *Mam swój własny mały świat którego nikt nie rozumie...
*Nie ma co się ograniczać, na coś czekać i mieć coś z życia.
*Umiesz liczyć licz na siebie, Twoje szczęście innych Je!ie.
*To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadźć.
Mnie nei trzeba mowić, ze mam brać czy nie brać. Jesli robimy sobie dobrze, to schodze nizej. Na zasadzie wymiany, on mi ja jemu.
Co za filozofia?
To moja ulubiona forma pieszczot.
Filozofia taka, że co po niektórzy maja zahamowania. Np. pierwszy raz ktoś się może obawiać czy oby na pewno co nie? W końcu nie chce aby coś źle wyszło
Wysłany: |1 Lut 2007|, 2007 12:06
Bez zahamowań jak zawsze. Respekt dla tej pani. Ja sam jeszcze nie miałem okazji prosić o to kogoś, ale z czasem pewnie ktoś zasmakuje mojego członka w swoich ustach.
Mnie nei trzeba mowić, ze mam brać czy nie brać. Jesli robimy sobie dobrze, to schodze nizej. Na zasadzie wymiany, on mi ja jemu.
Co za filozofia?
To moja ulubiona forma pieszczot.
czyli 69 ;]
Tak wprost trudno jest sie spytac dziewczyny... ja mysle ze jesli ma ochote to sama spyta... albo od razu sie do tego zabierze...
Powinniscie rozmawiac na ten temat. Wtedy bedziecie gotowi. Jezeli nie gadacie, wstydzicie sie to dajcie sobie spokoj. Potem bedziecie plakali do konca zycia.
Co to za zwiazek gdzie wstydzimy sie siebie?
Dzieki, za teki seks w ciemnych okularach.
Robisz w lozku wszystko na co tylko masz ochote.
Nikt nigdy mnie o to nie pytal i ja rowniez tego nie robilam, dla mnie to cos zupelnie normalnego.
Łożko bez seksu francuskiego jest jak kąpiel bez umycia nóg.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: |12 Lut 2007|, 2007 10:43
miłosc francuska jest fajnym uzupełnieniem klasycznego seksu,ale tylko w tedy gdy oboje tego chcecie :-D nie moze tutaj byc zachowań egoistycznych,a jesli chodzi o to czy sie wstydze to juz nie
Chodzi mi o to czy dziewuchy wstydza sie brac do ust ?
Różnie bywa. Niektóre sie wstydzą inne nie mają przed tym żadnego oporu. I może jeszcze inne myślą że zrobią jakąś gafę i nie zadowolą partnera odpowiednio.
Cytat:
Czy moze chlopcy sie wstydza powiedziec dziewczynie czy go wezmie? ;o
Zawsze to można powiedzieć nie koniecznie wprost. Tylko ew. ładnie sie spytać. Albo powiedzieć co by ona na to żeby spróbować?
Cytat:
Boja sie reakcji jaka nastapi gdy wypowiedza takie slowa?
Być może.
Wysłany: |12 Lut 2007|, 2007 20:34
sweet napisał/a:
a jeśli chodzi o to czy sie wstydzę to już nie
A trudno było cię przeciągnąć na ciemna stronę tych zabaw?? czy kolunio jakoś tak po prostu powiedział weź go a ty bach. Zamknęłaś oczy i po kłopocie ??