Jestem ...: nie z tej ziemi
Wysłany: |18 Mar 2007|, 2007 13:45 Pieszczoty
Co dla was w życiu erotycznym jest ważniejsze i bardziej satysfakcjonujące?
Wolicie częste pieszczoty czy może raczej stosunek dopochwowy?
Ja jako kobieta zdecydowanie wolę ofiarowywanie przyjemności przez pieszczoty.
Jest to dla mnie coś niezwykłego i łączy mnie to najbardziej z partnerem.
A u was drogie panie?
Czy panowie wolą co innego?
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Mam to samo zdanie co AnGeL:*, rowniez wole o wiele bardziej pieszczoty niz typowy 'stosunek dopochwowy'.
Ale mysle, ze to wynika z mlodego wieku.
Mlode dziewczyny b rzadko osiagaja orgazm, jesli nie wcale.
Dlatego wiekszosc nastolate woli pieszczoty.
Wysłany: |6 Maj 2007|, 2007 21:40
Dzika Panna napisał/a:
Totez mowie, ze nei osiagaja orgazmu poprzez stosunek dopochwowy.
za to czesciej maja go podczas seksu oralnego czy innego rodzaju pieszczot.
Dla mlodych kobiet znacznie lepszy są pieszczoty właśnie ze względu na osiąganie orgazmu.
Ny kobiety uczymy się go osiągać. Przez pieszczoty jest znacznie łatwiej. Zresztą oczywisty jest fakt, że pieszczoty bardziej zbliżają pratnerów.
_________________ Myśli kiełkują w głowie i chcą koniecznie przebić się przez twardą skorupę ludzkiej obojętności ...
Wysłany: |26 Lip 2007|, 2007 22:12
Ciężko jest wybrać... W moim przypadku lubię praktycznie wszystko.
Pieszczenie uszu... szyi... piersi... nawet stóp
Łukasz [Usunięty]
Wysłany: |10 Sie 2007|, 2007 00:22
Podtrzymując temat spytam jako niezbyt zaawansowany - jak pieścić, by zadowolić kobietę?
skanerzdrukarką [Usunięty]
Wysłany: |10 Sie 2007|, 2007 00:28
To zależy od kobiety. Każda ma inne strefy erogenne, w różnym stopniu czułe na dotyk, drażnienie, tak samo, jak i facet - każdy lubi inaczej.
Przykładem takiej strefy może być szyja, kobiety lubią być delikatnie po niej głaskane i pieszczone, dalej uszy, ale nie w środku, tylko małżowiny uszne, potem dołki w mostku, na klatce piersiowej, oczywiście usta i piersi(nie same sutki, ale całe piersi), brzuch i pępek, oraz "boczki", uda - wewnętrzna strona.
Jeżeli chcesz pieścić kobietę, to skupiaj się na miejscach, gdzie skóra jest cienka i delikatna - te miejsca są lepiej ukrwione i unerwione, a co za tym idzie bardziej podatne na dotyk.
Pieszczoty powinieneś rozpoczynać za jej zgodą, nigdy wbrew niej. Nie rzucaj się na nią, chyba, że to lubi, staraj się być delikatny i stawiaj ją na piedestale, traktuj jak księżniczkę(one to lubią).
Jeżeli chcesz przejść do pieszczot bardziej zaawansowanych, to możesz palcem bądź językiem pobudzać łechtaczkę delikatnymi, okrężnymi ruchami. Wargi sromowe nie są raczej czułe na pieszczoty.
Pieszczoty sprawiąja mi dużą przyjemność,ale lubię przejść dalej
_________________ Nie kochajmy ZA,
lecz POMIMO kochajmy.
Bo nie kochamy za blask w oczach,
lecz pomimo tego ,ze ich nie widzimy.
Bo kochać za coś każdy potrafi,
lecz sztuką jest kochać gdy bywa to trudne.