Jestem ...: złośliwa.
Wysłany: |17 Sie 2008|, 2008 02:11
przestań się wymądrzać. w każdym temacie, każdy ma prawo się wypowiedzieć, nawet ten bez doświadczenia. może powiedzieć co myśli na dany temat i jak to odbiera. nie jesteś tu jedyną osobą, która ma prawo do wszystkich tematów i która ustala jakiekolwiek zasady!
poza tym, podtrzymuję własne zdanie, że bez chęci obydwóch stron, nie powinno się nic robić na siłę.
_________________ 'teraz śnię, po prostu śnię
w zmęczonej wyobraźni
w ogrodzie wewnątrz mnie
skulony w moim śnie
tylko to mi się zdarza naprawdę'
Popieram Ksiezniczke w 100% bo jaki jest sens wypowiedzenia się w danym temacie jak się nie było w takiej sytuacji, nie robiło się tego! Nie wiesz to nie wypowiadaj się głupio
Tu gdzieś usłyszy, tam gdzieś usłyszy i potem wychodzą z tego jakieś głupie farmazony !
Jeśli chodzi o minete to powinni sie wypowiadać głównie mężczyźni ?
Czyż nie ?Chyba że dziewczyna chce zrobić to swojej "przyjaciółce"
Moje zdanie jest takie ze :
Jeśli Kochał bym ta osobę to nie miał bym żadnych oporów? To logiczne i nie chodzi mi tu o to że jeśli i ona mi robi dobrze to i ja muszę w geście rewanżu! Tylko po prostu;)
Gentelman_1910, jesteś tego pewien? To jest forum dla ludzi młodych, którzy nie mają całego życia za sobą i pełnego bagażu doświadczeń życiowych... Idąc Twoją argumentacją, nie możemy się wypowiadać w temacie o Olimpiadzie ani wojny w Gruzji
Zgadzam się z librą-obie osoby powinny się na to zgodzić, nic na siłę... A słowa Księżniczki 'kazda panna ktora nie robila dobrze chlopakowi, ma opory - jak sie przelamiesz-
a przelamiesz--
to bedziesz chciala wiecej;) ' niekoniecznie są prawdziwe... Nie można wrzucać wszystkich ludzi do jednego worka. Każdy ma inne upodobania.
Zaproszone osoby: 3
Jestem ...: independent Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: |17 Sie 2008|, 2008 11:57
libra236,
dzięki wielkie:D
szczerze powiedziawszy mylisz pojecia-
jakie wymadrzanie?
nie zabraniam nikomu wypowiadac sie w tematach
ale stwierdzanie : ze predzej dziewczyna lub facet bedzie miec opory d o pieszczot- wymaga jakiegos doswiadczenia
- to tak jak ja na Twoim miejscu wypowiadalabym sie w temcie o najlepszych silnikach do VOLVO - wydaje mi sie,ze "SX 872 H" jest najlepszy...
ot--
libra236 napisał/a:
że bez chęci obydwóch stron, nie powinno się nic robić na siłę.
widac jak duzo w iesz o zwiazkach- jesli kogos kochasz albo Ci bardzo na kims zalezy i decydujesz si e wkroczyc na dalszy etap-
NIE MA zadnych oporow- bo jak mozesz miec opory przed k ims kogo kochasz -
Gentelman_1910, w sumie sie z Toba zgodze- 1 raz
ale
Gentelman_1910 napisał/a:
Jeśli chodzi o minete to powinni sie wypowiadać głównie mężczyźni ?
tu nie do konca- dodaalbym jeszcze ze dziewczyny ktore tego doswiadczyly:)
Pszczolka, przekonasz si ejeszcze;)
Zrobienie minety czy laski chłopakowi to sama przyjemnosc
Pszczółka też ma jakieś doświadczenie I na podstawie tego doświadczenia podtrzymuję zdanie, że nie powinno się robić nic na siłę, wszystko spokojnie, bez pośpiechu, bez natarczywego nalegania.
Pszczółko źle mnie zrozumiałaś Chodziło mnie o to ze jaki jest sens wypowiedzi osoby która nigdy tego nie przeżyła? Żaden ! Wiec co ona wniesie do tematu nic
Pszczolka napisał/a:
Gentelman_1910,Idąc Twoją argumentacją, nie możemy się wypowiadać w temacie o Olimpiadzie ani wojny w Gruzji
Tak jeśli będzie mówiła coś typu że w tej Gruzji jest tak i siak, albo jak bym ja była na miejscu żołnierzy to bym zrobił tak czy siak!
Jeśli czegoś nie wiesz nigdy tego nie przeżyłeś/aś to najlepiej się nie wypowiadać
Ludzie ... pomyślcie logicznie, ile osóbz tego forum może mieć doświadczenie w sprawach seksu?! większość to osoby w wieku 14-18 lat.
Myślę, że każdy może wyrazić tutaj swoje zdanie.
Moim zdaniem nawet jeśli kogoś baardzo kocham, to i tak nie świadczy o tym że będe gotowa zrobić mu laskę czy loda, litości ...
Mogę mówić, ze jestem niedoświaczona, bo tak jest i myślę że miałabym opory przed seksem oralnym.
Takie małe pytanko do mężczyzn na tym forum ;d Robił ktoś z was minetę dziewczynie jak tak to może wy opowiedzcie o tym? ;d Mieliście jakieś opory z kim ;p
A pytanko do dziewczyn czy wam ktoś ja robił ? Namawialiście ja/go (nie wiem może dziewczyna wam robiła w końcu równouprawnienie ;/)Jak było, czy warto;d
Wiec ja może 1 ;d
Robiłem już dziewczynie która Kocham minetę, nie miałem oporów z tym , to był 1 raz mój i jej;d nie obrzydzało mnie to, nic co jej to mnie nie obrzydza(mam nadzieje ze mnie dobrze zrozumieliście;p )
Libra ma racje, jeśli obie strony chcą to nie ma problemu, jeśli jedna ma opory, trudno, trzeba je jakoś przełamać. Potem już z górki
To nie jest przecież nic strasznego, jeśli jest się w związku ze stałym partnerem dlaczego nie, choć przygodowe znajomości nie są złe, tylko trzeba być uważnym
Jestem ...: gdzieś po drugiej stronie Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Posty: 318 Skąd: Mielec
Wysłany: |17 Sty 2009|, 2009 13:16
Gentelman_1910 napisał/a:
A pytanko do dziewczyn czy wam ktoś ja robił ? Namawialiście ja/go (nie wiem może dziewczyna wam robiła w końcu równouprawnienie ;/)Jak było, czy warto;d
Nie namawiałam, było super szczegółów nie opisze:P ale jest to osoba którą kocham i dlatego tez nie widzę żadnych przeszkód w seksie oralnym
_________________ Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy-znikniesz,
Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż
Zanim będziesz próbował
odkupić ją za słowa
Zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki
Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim