Zważajac na fakt ,że każdy zawsze postanawiam ,że na jadąc do stajni przełoże do starego grata kartę , a nigdy tego nie robię i bardzo często przy upadku na beton mój telefon w tyłku roztrzaskuje się byłoby to u mnie jedną wielkę pomyłką.
Nie używam i pewnie nie będe używać w najbliższym czasie.
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan.
według mnie iPhone to super sprawa sama taki mam i jestem z niego bardzo zadowolona, ma wszystko co może się przydac:) mail, gps, aparat, internet i wiele innych ciekawych aplikacji
Jestem ...: szaloną kobietką
Wysłany: |20 Lut 2009|, 2009 11:29
Ja miałam okazję korzystać z iPhona firmy LG i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczona, bo myslałam że korzystanie z tego telefonu będzie dużym utrudnieniem po korzystaniu z normalnego telefonu, ale okazało się że iPhony sa bardzo wygodne i praktyczne!